Kad vairs nekas nesagādā prieku...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laime ir vairāk atkarīga no cilvēka pašizjūtas nekā no ārējiem apstāklļiem.

/Bendžamins Franklin/

 

Šis raksts top, jo jūtu, ka daudziem man apkārt mīļiem un tuviem cilvēkiem dzīvē ir iestājies tāds brīdis, ka tā nesagādā prieku. Kā to var konstatēt?  Pirmkārt, ja nav attiecību ar savu tuvāko, vienalga kas tas arī būtu, bet lielākai daļai tā ir otra puse. Biežas saslimšanas, kas piemeklē pašu, vai bērnus. Īpaši, ja viņi ir pirmskolas vecumā, jo tie ir kā lakmusa papīriņš, kas parāda mātei, vai viņa iet pareizā virzienā.

 

Fakts, ka šodien sieviete nonāk priekšgalā un ir spiesta sevi izpaust, kā vadošā, spēcīgākā, enerģiskākā sastāvdaļa, norāda uz to, ka pasaule ir izpostīta un krīzes stāvoklī.


Reklāma
Reklāma

Sievieti Dievs radīja, kā pavarda sargātāju, bērnu radītāju un audzinātāju. Dabā nekas nenotiek nejauši, visam ir savi cēloņi un sekas. Mīļas meitenes, apstājieties un saproties! Jums pašām ir jāaudzina nākamā paaudze. Savus bērnus Jūs nedrīkstat atstāt auklēm vai sūtīt uz bērnudārzu! Kā nopelnīt? Krīzes laiks pats parāda dažādas iespējas. Parādās biznesa virzieni, kas ļauj strādāt mājās un būt kopā ar ģimeni. Kas bremzē uzsākt iztikas līdzekļus pelnīt ar jaunām metodēm? Zemapziņa! Tam, ko Jūs darāt vai izvēlaties uz šodienu, ir ļoti spēcīgs sakars ar Jūsu domāšanas priekšstatiem. Tieši tāpat bija ar mani. Es biju sasniegusi robežu, kuru pārkāpt, pēc manām domām bija neiespējami. Sabiedrības uzskats ir -pirmkārt, samaksā visus maksājumus un tad no tā, kas paliek pāri, atlicini sev!

Tādēļ es pastāstīšu par metodi, kas man palīdzēja sakārtot domas un nospraust mērķus. Saprast, kā es varu mainīt kaut ko savā dzīvē. Katru dienu turi prātā, ka tas, kam no sirds ticam, arvien notiek, ticība liek tam īstenoties.

Manas dzīves pamatmoto, ir darīt to, kas sagādā prieku.