Kur lai bērns tiekas ar tēvu?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar bērna tēvu šķiramies. Ceru, ka šoreiz uz visiem laikiem, jo cik var piedot un atkal piedzīvot vilšanos ar šķiršanās sāpēm.
Nomoka mani tas, ka nespēju izdomāt, kā visiem būtu labāk, lai bērns tiktos ar tēvu.Tēvs dzīvo citā pilsētā un pie bērna var atbraukt tikai nedēļas nogalē.Viņš brauc uz manu dzīvokli, un viņam sanāk palikt pa nakti. Es šobrīd bērna tēvu pat redzēt negribu, kur nu vēl dalīt savu gultu ar viņu, jo ir smagi pārdzīvot šķirsanos. Negribu arī, ka bērns visu dienu pavadītu kaut kur laukā. Vai man būtu uz šīm brīvdienām jaatbrīvo dzīvoklis, lai viņi var netraucēti tikties? Bet es arī gribu pavadīt brīvdienas kopā ar savu bērnu!
Kā labāk rīkoties, vai, lai bērna tēvs pats izdomā un piedāva risinājumu? Bet es zinu, ka viņam citu variantu nemaz nav kā palikt un uzturēties manā dzīvoklī. Kopā visi 3 ja būsim, es to nespēšu izturēt, jo tiešām baidos atkal būt ar viņu kopā,varu nebūt stipra, redzot viņu sev tuvumā, un atkal saiet kopā. Bet es to negribu, ne šoreiz un ne jau atkal...

Reklāma
Reklāma