Piens no krūtīm tek, kā ar strūklu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sveikas, māmiņas.

Man ir tāda problēma. Ja citām pieniņa nepietiek, tad man tas gāžas kā no strūklakas. Sākumā krūšturī liku ieliktņus, bet tie pēc kādas pusstundas bija slapji ka pil. Tā rezultātā krūšu gali saplaisāja tik ļoti, ka ir izveidojies tāds kā "grāvis" krūts galu augšpusē. Mazo baroju ar sakostiem zobiem.

Mazo tāpat turpinu barot ar krūti, neesmu gatava padoties. Kāda māmiņa teica, ka atslaukt nav prātīgi, jo tad būs jāatslauc visu laiku, jāļauj pārpalikušam pienam "sadegt", tā lai paliek tikai tik cik bērnam vajag, bet man ar to nekas nesanāk, jo kā mazā ēd vienu krūti, tā otra tek. Tas nekas, ka no tās jau ir paēsts. Un tek atkal ar strūklu.
Lai sadzītu krūšu gali, vajagot piekļūt gaisam, bet tad man jāliek spainis apakšā . mēģināju, krūtis nosiet, lai netek piens, bet tad galiem nepiekļūst gaiss, krūtis paliek karstas un galiņi atkal ir stipri saplaisājuši. Nekādas ziedes un krēmi nepalīdz, jo gaiss netiek klāt, vai viss ar pienu nomazgājas.

Pa nakti gulta ir galīgi slapja, zem palaga paliku plēvi. Esmu jau 2vas reizes apsaldējusi krūtis, jo tās ir slapjas pa nakti.

Kāda var ieteikt kādu labu risinājumu?
 

Reklāma
Reklāma