Kā rodas plaisa starp vīrieti un sievieti?

Kā rodas šī nemanāmā, bet tomēr tik ļoti uzkrītošā plaisa starp vīrieti un sievieti? It kā ārēji viss būtu tik jauki un skaisti, tomēr kaut kas nomāc. Mans stāsts ir...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā rodas šī nemanāmā, bet tomēr tik ļoti uzkrītošā plaisa starp vīrieti un sievieti? It kā ārēji viss būtu tik jauki un skaisti, tomēr kaut kas nomāc. Mans stāsts ir šāds. It kā viss būtu labi, tomēr kaut kas nav kā parasti. Esmu mājsaimniece un vienīgais, kas būtu manā aprūpē ir māja un bērna audzināšana. Manā skatījumā es ar to tieku galā, tomēr mans vīrs nav apmierināts. Viss, ko es daru, vai nedaru viņm liekas slikti. Ja man kas sāp - es simulēju, un viņaprāt, man vajadzētu darīt vairāk, kā tagad un ar lielāku atdevi. Darīt ko? Visu. Neko īpaši nedetalizējot un nekonkretizējot. Man ir jādara viss. Kas viss? Tur arī rodas pirmā nesaprašanās.
Man liekas, ka viņš man pievērš maz uzmanības, un laikam es vairs nezinu citus paņēmienus, kā šo uzmanību iegūt, es palieku par īgņu. Staigāju depresijā no viena stūra uz otru, pavadu laiku ar mazo, bet ko vēlas vīrs - es nesaprotu. Viņš pārsvarā visu laiku nodarbina sevi sēžot datorā. Jautāju, kā var kaut ko labot, vai kas notiek, viņš apgalvo, ka vaina ir tikai manī un viss. Kad es labošos, viss būs labi. Tikai ko viņš ar to grib teikt, man atkal nav skaidrs.
Mani besī, ka cilvēki nevar konkretizēt lietas, bet visu vispārina tādā veidā noņemot no sevis lieku atbildību, vai kā?
Bet tomēr, problēma manāmi pastāv, lai gan manā skatījumā tā ir neskaidra.

Reklāma
Reklāma