E-dietologs.

No rītiem vairāk skriet neeju, pārgāja tas milzīgais entuziasms. Pagaidām rīta rosmi veicu mājās, lietojot gultas apakšējās malas pāris vēderprešu uztaisīšanai,...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

No rītiem vairāk skriet neeju, pārgāja tas milzīgais entuziasms, kas bija, tikko izpildot

e-dietologa

Reklāma
Reklāma

testu. Pagaidām rīta rosmi veicu mājās, lietojot gultas apakšējās malas pāris vēderprešu uztaisīšanai, mīksto paklājiņu priekšizlocīšanās un mūžseno pievilkšanās stieni, lai pakarātos un pastieptos garāks. Pagaidām garāks palicis neesmu. Šonedēļ tikšu pie skriešanas šortiem, iespējams, ka atgriezīsies entuziasms no rītiem skraidīt pa piemājas skrejceliņu. 
Ar maltītēm tā ir, kā ir. Pēdējā laikā pats nespēju noteikt kāds man ir dienas režīms un pa vidu biznesa randiņiem un gariem pārgājieniem pa Rīgas centru es, labākajā gadījumā, tieku pie hotdoga. Šodien gan es ar sevi lepojos, jo nupat biju izgājis līdz Zviedru augstskolai (mums te birojs tieši blakus) un ieēdu gaļas risoto. Vēl veicas ar to, ka ārā ir tik karsts, jo neko citu kā tikai ūdeni dzert vienkārši nav vēlēšanās. 
Turpinu pārraudzināt ģimenes ēšanas paradums, izskatās, ka šī cīņa būs daudz grūtāka, nekā sākumā likās.
Nedēļas nogalē došos uz laukiem, pastrādāšu svaigā gaisā un ēdīšu veselīgus produktus un dārzeņus. Un paņemšu līdzi skrienamās kedas, tīri paskraidīšu pa zemes ceļiem.