Gatavojamies akcijai "Labestības Diena" Jelgavā

Strauji tuvojas maija pēdējā svētdiena — 30.maijs, kurā jau ceturto gadu notiek Tautas akcija Labestības Diena. Akcija, kurā palīdzēts jau tik daudz bērniņiem ar smagām veselības problēmām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pērn mēs arī piedalījāmies šajā akcijā un ziedotāji varēja mūs vērot LNT gan Labestības Dienas noslēguma koncertā Kongresu namā, gan raidījumā Tautas Balss, kad stāstījām par Roberta rehabilitācijas procesu. Man tā bija savdabīga  pieredze...

Šogad esam nolēmuši būt otrā pusē un sniegt atbalstu citiem bērniem. Līdz ar to esam apvienojušies ar domu biedriem, Fondu Ziedot un Swedbank Jelgavas filiāles darbiniekiem, lai kopā organizētu Labestības Dienas aktivitātes Jelgavā.

 

Šobrīd  ir jau izstrādāta pasākuma koncepcija un Jelgavas pilsētā tiek izvietotas kastītes ziedojumiem:

*kafejnīcā "Zemnieka cienasts" ("Līči", Jaunsvirlaukas pag.,Jelgavas raj.), 

*kafejnīcā "Hercogs" (Jelgavā Hercoga Jēkaba laukumā, Kr.Barona ielā 3),

*bistro "Silva" (Driksas ielā 7/9, Jelgavā)

*veikalā "Kanclers" (Lielā iela 18, Jelgavā),

*veikalā "Kanclera Nams" (Pasta ielā 51/7, Jelgavā)

 

Reklāma
Reklāma

Tāpat Ziedot bērnu veselībai iespējams portālā

www.Ziedot.lv

, zvanot uz labdarības tālruni  90006383 (1 lats), kā arī ziedojumu kastītēs Swedbank, Rimi un Supernetto visā Latvijā. Ziedo un saņem Labestības Sirsniņu

Līdz ar to aicinām piedalīties visus līdzi darboties gribētājus, lai vienotos kopīgā darbā un atbalstītu akciju Labestības Diena 2010 un palīdzētu bērniem, kuriem iedzimtu slimību vai traģisku nelaimes gadījumu dēļ ir nepieciešama sarežģīta ārstniecība un rehabilitācija!

Īpaši nepieciešams ir radošo kolektīvu un rokdarbnieku, amatnieku, mākslinieku atbalsts. Tāpat Labdarības izsolei var ziedot dažādas lietas ar pievienoto vērtību, ko pārdot vairāksolīšanā (piemēram, grāmatas, vāzes, sportistu veiksmes krekliņi un bumbas ar autogrāfiem u.c.). Brīvprātīgos, radošos kolektīvus un māksliniekus, kas varētu ziedot savus darinājumus „Labestības veikaliņam” lūdzam pieteikties pie Ingas Baļes (mob. 22080338, e-pasts:

oranzais.stars@inbox.lv

,

http://www.palidziberniem.lv

)