Dūlošana – skaistākais no darbiem


Paralēli ikdienas darbiem, kas saistās ar portāla Mammamuntetiem.lv vadīšanu, esmu dūla - topošo māmiņu atbalsta persona. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Mācības šajā jomā sāku ar Latvijā pirmo dūlu grupu – pirms pieciem gadiem. Tolaik šaustīju sevi ar jautājumu, vai vispār kādam dūlas atbalsts ir nepieciešams? Nu jau sen kā galvu par to vairs nelauzu, bet pieņemu visu, ko sniedz šis tik skaistais un reizē tik atbildīgais darbs – dūlošana. 

 

Ap Māmiņdienu saņēmu apsveikumu – to, kas redzams bildē. No māmiņas, kuras otro dēlu sagaidījām aprīļa beigās. Ja neskaita manu bērnu darinātos veltījumus, šis ir mans pēdējā laika mīļākais sveiciens, dāvana. Ar roku rakstīti paldies vārdi. Man kā dūlai, par mani kā par dūlu. Saviļņojumā un priekā nespēju nepadalīties:

 

“Paldies, ka esi izvēlējusies darīt tik brīnišķīgu darbu. Ticu, ka visas dūlas ir tikpat lieliskas, bet manās acīs tieši Tu esi vislabākā, Mana Dūla.” 

Reklāma
Reklāma

 

Dūlas, ko Latvijā pazīstu, patiešām ir lieliskas, tāpēc mīļš paldies topošajiem vecākiem, kuri sava bērniņa gaidīšanas laiku ir izvēlējušies būt kopā ar mani!

 

Inga