Lieliska pavārgrāmata bērniem un jauna vieta ballītēm

Mēs ar bērniem nupat piedalījāmies vērtīgas bērnu pavārgrāmatas „Gardēdis” atklāšanas svētkos. Priecājāmies – jo mūsu ģimene ar rosību virtuvē ir uz „tu”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pavārgrāmata bērniem, portāls mammamuntetiem.lv
Mēs, mammamuntetiem.lv, jau rakstījām, ka izdevniecībā „Jumava” klajā nākusi jauna pavārgrāmata bērniem – „Gardēdis”. Tā ir veselīga uztura rokasgrāmata, kas, manuprāt, sniegs vērtīgas atziņas ne vienai vien mammai un tētim, un saimniecei virtuvē.


uztura zinātniece
Grāmatu ir veidojušas “Veselības centra 4” uztura ārste Guna Rijkure (ar ziediem rokās) un sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Apine. Paldies autorēm!

Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv
Par ko grāmatas atklāšanas svētkos vēl es priecājos? Par iespēju apmeklēt jauno pusdienošanas un ballīšu vietu – „Viesistaba Vintage” (Rīga, Blaumaņa 10). Ja līdz šim mēs zinājām „Viesistabu Kazarmās”, tad nu tai pievienojusies māsiņa – „Viesistaba Vintage”.

Portāls mammamuntetiem.lv, piparkūku cepšana.

Paldies grāmatas autorēm par to, ka bērniem bija sarūpējušas iespēju "Viesistabas Vintage" šefpavāra Normunda Šaitera vadībā uzcept brīnumgardas piparkūkas (to, ka brīnumgardas, apgalvoja mans dēls Klāvs - viņš ir izcils piparkūku zinātājs). Attēlā - es, meita Lība un dēls Klāvs.

pavārs Normunds Šaiters

Šīs ir mazās pasākuma viešņas un šefpavārs Normuds Šaiters.

Viesistaba Vintage

"Vintage" līdzīpašniece Agate Lūse mammamuntetiem.lv pastāstīja, ka pie viņiem ballītes ir lielā cieņā – ballītes, kurās visi saliedējas, kopīgi gatavojot maltīti! Manas aizdomas – un pēc tam malkojot izcilu vīnu (skat. dibenplāna skapi)... :) Mums tur tiešām patika – atgriezīsimies! Bildē - mazie pavāri gatavi piparkūku rullēšanai.
Dermotoloģe Linda Kapteine.

Reklāma
Reklāma

Pasākumā satikām arī ārsti dermatoloģi dr. Lindu Kapteini, kas tieši šobrīd piedalās mammamuntetiem.lv un "Essex" projektā, kurā mūsu lasītājiem sniedz bezmaksas konsultācijas par ādas veselību. Vairāk uzzini šeit.

 

Arvārdusakot - pasākumā papļāpājām, uzcepām piparkūkas, atklājām sev jaunu pavārgrāmatu un jaunu vietiņu, kur pasēdēt un izvērst jaunas sarunas;).

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: Mārtiņš Garais, speciāli mammamuntetiem.lv