Divu bērnu māmiņa: "Baidījos zaudēt naudu, bet pazaudēju 10 kilogramus!"

“Noliku blakus foto pirms un pēc diētas un apstulbu – rezultāti tik tiešām ir acīmredzami!”, tā pēc notievēšanas programas beigām stāsta divu bērnu māmiņa un uzņēmēja, bērnu aksesuāru zīmola “Happy Ulula” radītāja Diāna Rijniece (31) no Rīgas. 

Ja godīgi, sākumā visi tie veiksmes stāsti ar foto man šķita pārāk pozitīvi. Mazliet šaubījos. Bet nodomāju – nu labi, 10 eiro… samaksāšu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja godīgi, sākumā visi tie veiksmes stāsti ar foto man šķita pārāk pozitīvi. Mazliet šaubījos. Bet nodomāju – nu labi, 10 eiro… samaksāšu.

Tikai šodien – 11. decembrī – lasiet interviju ar Diānu un uzziniet, kur saņemt bezmaksas konsultāciju no notievēšanas speciālista!


– Diāna, pastāsti – kā izlēmi sākt notievēt?
– Pirms paliku stāvoklī, biju slaida. Bet pēc otrās grūtniecības vairs nevarēju ielīst vecajās biksēs. Jau sen gribēju tikt vaļā no “pēcbērnu vēdera” un liekajiem kilogramiem, tikai nebija īsti, pa kuru laiku. Klientu pasūtījumi, ņemšanās ar bērniem un mājas lietām paņem daudz spēka. Viena lieta, ko sapratu uzreiz – sporta zāle vai tabletes nav priekš manis. Notievēšanas programma palika kā variants, ja ir maz laika, bet gribās efektu.

 

– Kā izlēmi mēģināt tieši Stokholmas diētu?
– Par Stokholmas metodi lasīju daudz labas atsauksmes internetā. Ja godīgi, sākumā visi tie veiksmes stāsti ar foto man šķita pārāk pozitīvi. Mazliet šaubījos. Bet nodomāju – nu labi, 10 eiro… samaksāšu. Tad vēl nezināju, ka naudu atgriež, ja neesi apmierināts. Aizpildīju testu un pasūtīju savu diētu. Tagad sanāk – baidījos zaudēt naudu, bet tā vietā pazaudēju 10 kilogramus!

– Kā tev izdevās nomest lieko svaru?
– Pēc testa – nākamajā dienā saņēmu savu programmu, apņēmos neizlaist nevienu pašu punktu. Piegāju tam visam ļoti nopietni. Pirmais rezultāts, ko pamanīju – kādā trešajā dienā drēbes bija kļuvušas brīvākas. Pašai man svaru mājās nav, tāpēc precīzus kilogramus uzzināju pie ģimenes ārsta. No 74, kas man bija agrāk, uz 66 kilogramiem pēc diētas – tas man bija liels pārsteigums! Nebiju gaidījusi, ka cipari būs tik iespaidīgi. Kad saliku blakus foto pirms un pēc diētas, apstulbu, jo svara zudums tiešām ir acīm redzams. 

 

Reklāma
Reklāma

– Vai liekais svars nav nācis atpakaļ?
– Šis mani arī uztrauca. Patiesībā – 4 mēnešus pēc plāna iziešanas – svars turpināja vēl kristies! Mana vielmaiņa ir aktivizēta un vairāk īpaši nepiedomājot kopā esmu zaudējusi 10 kg. Pa šo laiku esmu nomainījusi visu savu garderobi, jo drēbes, ko kādreiz nēsāju, man ir par lielu. Šobrīd mans svars stabili turas 64 kg.

 

– Ko tu novēlētu citām sievietēm, kas arī vēlas nomest svaru?
– Met pie malas bailes! Lai izdotos notievēt, tev pašai vajag spert pirmo soli – aizpildi svara testu un piesakies programmai!

 

Stockholmhealth.com piedāvā – uzlabo veselību un zaudē svaru ar tieši jums īpaši pielāgotu diētu! Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksu – 9.95 €). Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems savus testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.


Spiediet šeit – StockholmHealth.com – un sastādiet savu individuālo notievēšanas plānu!