4 sievišķīgas gudrības, kā nepazaudēt krūtis tievējot

Daudzas sievietes ievērojušas, ka, sākot tievēt, manāmi saplok sievietes lepnums – krūtis. Kā uzlabot formas gudri, lai viduklis būtu slaids, bet krūtis – kuplas?
Vingro un dejo pie spoguļa!

FOTO: Shutterstock.com

Vingro un dejo pie spoguļa!

Izpētīts, ka, notievējot par 10 kilogramiem, no katras krūts iespējams zaudēt pat 200 gramus svara. Bet var arī nezaudēt. Kā? 

 

Saudzējot olbaltumvielas 

Strauja svara zaudēšana un diētu plāni ar nepietiekamu olbaltumvielu daudzumu paņems no krūtīm ne vien taukus, bet arī saistaudus un muskuļaudus. Vistas fileja, vājpiena biezpiens un zivis lai ir tava figūras plāna draugi! 

 

Saudzējot hormonus 

Krūšu kuplums lielā mērā atkarīgs no dzimumhormoniem. Sievišķie hormoni estrogēni ir tie, kas nosaka sievišķīgos apaļumus – ja to ir pietiekami, tauki koncentrēsies uz krūtīm un gurniem, bet citās vietās mazāk. Sievišķo hormonu izejvielas ir tauki un holesterīns. Ēd treknas zivis, zivju eļļu, lieto linsēklas, soju, olas, pienu, sieru. Domā, ģērbies un uzvedies sievišķīgi, nestreso. 

 

Uzlabojot krūšu tvirtumu 

Reklāma
Reklāma

Pareiza un veselīga ēšana, regulāra vingrošana, pietiekams miegs un auksta duša padara ādu tvirtu un veicina asinsriti. Svarīga ir dziļā miega fāze, kurā izdalās augšanas hormoni, tāpēc gulēt jādodas līdz 11 vakarā. Palīdz arī viegla krūšu masāža. 

 

Uzlabojot stāju 

Ar diētu un pārvingrošanos izdzīta sieviete, kurai uzkumpusi mugura, – tas ir veids, kā slēpt pat kuplu krūšu skaistumu. Vingro un dejo pie spoguļa! 

 

Vingrojums krūšu skaistumam 

Vispopulārākais un visefektīvākais vingrojums – kājas plecu platumā, rokas – saliektas elkoņos plecu augstumā, pirksti saāķēti uz krūtīm. Ar asu kustību mēģini pirkstus atbrīvot, virzot elkoņus katru uz savu pusi. Atkārto 12 reizes. Pēc tam tas pats, tikai no visa spēka spiežot kopā plaukstas. 

Saistītie raksti