Dabas spēks Latvijas purvu dzērvenēs

Urīnceļu infekcijas ir īpaši aktuāla problēma daudziem no mums ne tikai pavasara un rudens sezonā – šī problēma var skart ikvienu no mums, neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai laikapstākļiem, tāpēc ir svarīgi zināt vislabākos risinājumus ātrākai veselības atgūšanai.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jāatceras –– jo ātrāk tiek sākta ārstēšana, jo labāks būs rezultāts, pie tam vēl būtiskāk izārstēt infekciju līdz galam. Urīnceļu iekaisuma gadījumā vienmēr jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu, lai izvēlētos pareizāko ārstēšanās veidu. Smagāku saslimšanu gadījumā ārsts visticamāk izrakstīs antibiotikas, taču lielākajā daļā gadījumu dzērveņu preparāti ir pirmās izvēles ārstēšana.

Dzērvenes ir unikālas ogas – tās satur vielas, kas nav atrodamas nevienā citā ogā, piemēram, polifenolus. Polifenoli ir dabisks antioksidants, kam piemīt spēcīgs dziedinošs efekts, jo tas satur organiskās skābes – ābolskābi, hipūrskābi, citronskābi un benzoskābi. Turklāt ogās ir pektīni ar augstu recināšanas aktivitāti, antocionāti leikoantociāni, kas arī ir antioksidanti.

Dzērvenes ir unikālas ogas – tās satur vielas, kas nav atrodamas nevienā citā ogā, piemēram, polifenolus.

Ņemot vērā Latvijas klimatiskos apstākļus un cilvēku aizvien pieaugošo sūdzību pieaugumu saistībā ar urīnceļu saslimšanām, farmācijas kompānija „SolePharm” sadarbībā ar ārstiem, farmaceitiem un zinātniskajiem institūtiem, ir izveidojusi dzērveņu koncentrātu „SolUro” – simtprocentīgi dabīgu produktu, kas labvēlīgi ietekmē urīnceļu veselību un organismu kopumā. „SolUro” ražošanā tiek izmantotas tikai dabīgā vidē, Latvijas purvos, lasītas savvaļas purva dzērvenes, jo mūsu klimatiskajos apstākļos augušās dzērvenes satur daudz vairāk aktīvo vielu nekā lielogu dzērvenes, kas siltākās zemēs audzētas mākslīgos apstākļos. Dzērvenes pēc īpašas tehnoloģijas tiek žāvētas zemā temperatūrā, kas ļauj saglabāt visas dzērvenē esošās aktīvās vielas. Kad no dzērvenēm izžāvēts ūdens, tās samaļ pulverī ar visām miziņām un pilda kapsulās. Šādā koncentrātā saglabājas visas vērtīgās dzērveņu sastāvdaļas. Diennakts deva ir divas kapsulas, bet nopietnākos gadījumos, pēc konsultācijas ar ārstu vai farmaceitu, devu var palielināt, lai panāktu simptomu ātrāku samazināšanos.

Akūti urīnceļu iekaisumi bieži tiek ārstēti ar antibiotikām, tomēr pārsvarā gadījumu tie ir hroniski, tāpēc dzērvenes ir neaizvietojamas. Lietojot „SolUro” dzērveņu koncentrātu, urīna pH kļūst skābāks, turklāt dzērvenes satur vielu ar antibakteriālu darbību – hipūrskābi, kas neļauj baktērijām piestiprināties pie urīnceļu sieniņām un tās izvada no organisma. „SolUro” iesaka lietot arī kā papildus palīgu akūtās situācijās, jo preparāts nodrošina ātrāku un spēcīgāku efektu. „SolUro” ir dabīgs preparāts un tā lietošana ir pilnīgi droša.

 

Reklāma
Reklāma

SKATIES VIDEO!

http://www.youtube.com/watch?v=xEVLQWgIhKA

Dzērveņu koncentrāts palīdz ne tikai, ārstējot urīnceļu infekcijas, kas ir tā galvenais uzdevums, bet, pateicoties augstajam C vitamīna saturam, arī labvēlīgi ietekmē organismu saaukstēšanās slimību gadījumos. Dzērvenēs veicina gremošanas traktā esošo labo baktēriju attīstību, vienlaikus nomācot zarnu patogēno mikrofloru. Interesanti, ka dzērvenes satur arī vielas, kas samazina galveno kariesa izraisītāju baktēriju daudzumu siekalās. Antioksidanti, kas ir dzērvenēs, palīdz normalizēt holesterīna līmeni asinīs un cīnīties pret aterosklerozes attīstību, pie tam dzērvenēs konstatētas arī bioloģiski aktīvas vielas, kas kalpo audzēju profilaksei.

Pašreiz www.PerkamKopa.lv piedāvā 55 % atlaidi Latvijā ražotajam
"Soluro" dzērveņu sausajam koncentrātam!