Skapis pilns, bet vilkt nav ko! Trīs tipiskākās sieviešu garderobes veidošanas problēmas

Pēc ilgās un garās ziemas ir klāt pavasaris! Lai arī šogad pavēss, tomēr tā vien gribas ienest vairāk viegluma un stila ikdienas apģērbā. Atverot skapi, atklājas tipiska aina –drēbju daudz, bet uzvilkt nav ko.
Ko lai uzvelk?

FOTO: Shutterstock.com

Ko lai uzvelk?

Stiliste un imidža dizainere Kristīne Plota savā Instagram profilā iezīmē trīs galvenos iemeslus, kāpēc garderobes komplektēšana dažkārt iznāk tik neefektīva. 

Trīs biežāk sastopamās problēmas mūsu skapjos.


 

Haotiskums 
Mēs pērkam lietas, jo tās mums vienkārši patīk, stilīgas, redzēju influencerei, bet nedomājam par būtiskāko – kā es to valkāšu? Ar ko kopā vilkšu? Kur vilkšu? Vai šī lieta raksturo mani un atbilst manam dzīvesstilam? Un ar laiku pat nejūtma, kā esam apaugušas ar lietām, ko savā starpā nevar sakombinēt. Šādās garderobēz biežāk trūkst pamatlietas, gadreobes bāzes apģērbi.
 

Vienveidība
Tas ir otrs grāvis, kad, baidoties kļūdīties, ar laiku skapī ir ļoti vienveidīgas, vienkāršas lietas bez individualitātes. No sērijas dzirdējāt, ka bāzes garderobe ir balts t-krekls, pelēks džemperis un melna žakete, tad tādā stilā apaugusi visa garderobe. Pietrūkst tas “ķirsītis uz kūkas”.
 

Šopoholisms 
Visbiežāk tā ir emocionālā iepirkšanās, kad mums nav sāta sajūta - pietiek. Atkal un atkal pazūdam neskaitāmas stundas veikalos, “ārstējot”, iespējams, savu pašapziņu, problēmas attiecībās vai darbā ar šopingu. Patiesībā mums nevajag lietas, bet mēs vēlamies nopirkt sajūtas - atzinību, novērtējumu, prieku, labu garastāvokli. STOP! Tam ir jāmeklē cēlonis! Šopingam nav jābūt plāksterim. Iztērē šo naudu daudz lietderīgāk – izglītībai, pašizaugsmei, masāžas seansam vai sapņu ceļojumam. Uz pasākumu aiziet kleitā,  kas vilkta jau iepriekš, ir OK!
 

https://www.instagram.com/p/CNHMKJVJleS/