Kapsulas garderobe: 10 universāli apģērbu vienumi, kas nepieciešami ikvienam

Jēdziens kapsulas garderobe kļūst arvien populārāks - tas apzīmē gudru dzīvesveidu. Kapsulas garderobe ir garderobe, kurā ir minimāls skaits rūpīgi izvēlētu un universālu apģērbu vienumu. Esam apkopojuši 10 apģērbu vienumus, kas nepieciešami ikvienam, turklāt lielākā daļa šīs kapsulas garderobes vienumu ir piemēroti gan sievietēm, gan vīriešiem.
Kapsulas garderobe ir garderobe, kurā ir minimāls skaits rūpīgi izvēlētu un universālu apģērbu vienumu.

FOTO: Publicitātes foto

Kapsulas garderobe ir garderobe, kurā ir minimāls skaits rūpīgi izvēlētu un universālu apģērbu vienumu.

Ja arī Jūs vēlaties mainīt savus garderobes paradumus, sekojiet mūsu ieteikumiem un izmantojiet mūsu sarakstu kā ceļvedi, kad dosieties iepirkties!

 

   1. Ādas apģērbs

Ādas apģērbs ir vienkāršs, taču tajā pašā laikā mūsdienīgs, turklāt tas padara ikvienu apģērbu komplektu stilīgu bez īpašas piepūles. Ikvienā garderobē vajadzētu būt vienam ādas apģērba vienumam, vienalga, vai tās ir bikses vai virsjaka. Ņemiet vērā, ka tai nav obligāti jābūt īstai ādai!

 

   2. Virsjaka

Neatkarīgi no tā, vai tas ir mētelis, džinsa jaka, parka vai kas cits, ikvienā garderobē būtu jābūt virsjakai, kas piemērota ikvienam apģērbu komplektam. Ieteicams iegādāties virsjaku, kas ir vienkārša gan piegrieznes, gan krāsas ziņā. Apģērbi sievietēm, tajā skaitā sieviešu virsjakas pieejamas šeit, 220.lv, tomēr nepārspīlējiet – Jums noteikti nav nepieciešamas vairāk kā 2-4 virsjakas.

 

   3. Krekli ar pogām

Visticamāk, Jūs nevēlēsieties katru dienu valkāt kreklu ar pogām, taču mēs garantējam – krekls ar pogām ir viens no labākajiem atradumiem! To var valkāt gan ikdienā, gan formālos gadījumos. Mēs iesakām iekļaut garderobē divus kreklus ar pogām, vienu baltu vai melnu un vienu jebkurā citā krāsā, kas Jums patīk. Tomēr uzmanieties, lai izvēlētais krekls nav raibs, jo tas nekādā gadījumā nav praktisks un neatbilst kapsulas garderobes nostādnēm.

 

   4. Formāls tērps

Formāls tērps nenozīmē dārgs tērps. Tam nav obligāti jābūt uzvalkam vai kostīmam, galvenais, lai tas nav ikdienišķs. Dodiet priekšroku praktiskumam, piemēram, bikšu kostīmam. Svarīgi – izvēlieties neitrālu tumšu krāsu, kā melns vai pelēks, vai kaut ko gaišāku - smilškrāsa vai krēmkrāsa. Tāpat varat iegādāties tikai žaketi, ko varat kombinēt un pielāgot citiem apģērbu vienumiem. Izvēles iespējas ir daudz un dažādas!

 

   5. Adījums

Ikvienā garderobē vajadzētu adījumu, kas piemērots gan formāliem, gan ikdienišķiem gadījumiem. Arī šajā gadījumā turieties pie kaut kā samērā neitrāla, kas Jums patiesi piestāv, piemēram, džempera un/vai jakas. Cita veida adījumi nav praktiski, tādēļ tos nevajadzētu iekļaut kapsulas garderobē.

 

   6. T-krekls

T krekls ir ļoti vienkāršs apģērbu vienums, ko var iegādāties teju ikvienā veikalā. Mēs iesakām izvairīties no uzkrītošiem uzrakstiem, tekstūrām un košām krāsām. Ikvienam vajadzētu melnu, baltu, brūnu vai pelēku T-kreklu, jo to iespējams pieskaņot itin visam. Veidojot kapsulas garderobi, šeit varat pieņemt izņēmumu, nebaidoties iegādāties vairākus T-kreklus. Jūs pat nemanīsiet, cik ātri tie nonēsājas!

 

   7. Džinsa apģērbs

Džinss ir ikvienas kapsulas garderobes galvenā sastāvdaļa. Izlemiet, kādas džinsu krāsas Jums patīk un izmēģiniet vairākas opcijas, lai izlemtu, kas Jums piestāv vislabāk! Tad, kad esat sašaurinājis izlasi, iegādājieties pāris džina apģērbu vienumus dažādās krāsās, taču tiem nevajadzētu būt vairāk kā trīs vienumiem. Džinsa apģērbs ir universāls visos aspektos, to ir viegli uzģērbt un noģērbt.

 

   8. Kleita

Ikviena sieviete, visticamāk, zina, kas ir mazā, melnā kleita. To patiesi vajadzētu iekļaut ikvienā garderobē, arī kapsulas garderobē, jo tā piestāv gan ikdienišķiem, gan formāliem gadījumiem, turklāt vēl neviena sieviete nav teikusi, ka viņai nepiestāvētu melna kleita! Kleitas, ko piedāvā interneta veikals, pieejamas plašā izvēlē – ienāciet un iegādājieties savu skaisto kleitu jau tūlīt pat!

 

   9. Josta

Ievērojot kapsulas garderobes principus, Jūs kādā mirklī noteikti vēlēsieties uzvilkt kaut ko neordināru vai izcelt šķietami vienmuļos tērpus. Labākā opcija ir josta! Jostu var izmantot vairākiem mērķiem, gan biksēm, gan kleitām, gan džemperiem un jakām. Iegādājieties vienu jostu, kas izcels Jums vēlamo, taču tajā pašā laikā derēs itin visam!

 

   10. Apavi

Ikvienam vajadzētu vismaz divus apavu pārus – siltajam un aukstajam laikam. Īpašu nosacījumu nav. Ja Jums, piemēram, patīk papēdis, iegādājieties apavus ar papēdi. Galvenais, lai Jums ir ērti, un izvēlētos apavus iespējams pieskaņot iepriekš izvēlētajiem vienumiem!


Interneta veikals 220.lv būs Jūsu labākais palīgs kapsulas garderobes izveidē. Gan vīriešu apģērbs, gan sieviešu apģērbs – viss, kas Jums nepieciešams, vienuviet!