Ģimene pošas uz balli! Stilista ieteikumi un modes foto

Melnā un baltā salikums – klasika. Pievienojam dažus akcentus, kas atdzīvina ģimenes koptēlu un dodamies svinēt rudeni! Tērpi no ģimenes apģērbu veikala “Piazza Italia”.

Ja atvasaras laikā jūsu ģimenei ieplānotas svinības, smelies iedvesmu Piazza Italia veikalā! Stils un grims: Baiba Grīna Foto: Rojs Maizītis, speciāli mammamuntetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja atvasaras laikā jūsu ģimenei ieplānotas svinības, smelies iedvesmu "Piazza Italia" veikalā! Stils un grims: Baiba Grīna Foto: Rojs Maizītis, speciāli mammamuntetiem.lv

 

Kā ģimenei posties uz svētkiem, mammamuntetiem.lv vaicāja stilistei un grima māksliniecei Baibai Grīnai. Izejamos tērpus devāmies lūkot veikalā "Piazza Italia"

 

Stila fotosesijā izmantotas ģimenes apģērbu veikala "Piazza Italia" (t/c Galeria Riga, adrese Rīga, Dzirnavu iela 67) kolekcijas. Fotomodeļu lomā portāla mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa un viņas ģimene - vīrs Kristaps, dēls Klāvs un meita Lība.     

Inga Akmentiņa-Smildziņa

Mazā melnā kleitiņa sievietes garderobē bija, ir un būs aktuāla, un, izvēloties uz pasākumu ģērbties tajā, ņem vērā, ka kleitas "iedzīvināšanai" nepieciešami aksesuāri! “Mammai ir jābūt skaistai, viņa ir ģimenes zieds,” teic stiliste Baiba Grīna.

Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammam.lv

“Un sievietei jāatceras, ka aksesuārs ballītes tērpā ir arī sarkanā lūpukrāsa, smaržas, grims un matu sakārtojums,” norāda stiliste. Īpaši to sev jāatgādina, ja konkrētajam pasākumam nav paredzēts iegādāt jaunu kleitu un ir jāatsvaidzina kāda no skapī jau esošajām!

Apģērbs svētkiem, Piazza Italia.

Aksesuāri ne vien atsvaidzina tērpu un kalpo kā stila odziņas, bet arī rada svētku sajūtu. To jāmāca arī mazajām princesēm!

Brilles 2.50 Ls/ 3.56 Eur, "Piazza Italia"

Piazza Italia veikals.

Ja mazās princesītes vēlas būt kā princesītes, ļaujiet to izdzīvot! Piemēram, sarūpējot zamšādas kurpītes.

Kurpes 8.90 Ls / 12.66 Eur, "Piazza Italia"

Kristaps Smildziņš, Piazza Italia

Vīrietis šodien savā apģērbā var atļauties visu (ja vien ielūgumā nav norādīts konkrēts ģērbšanās stils)! Piemēram, kombinēt svētku žaketi ar džinsiem – ja vīrietim šāds stils patīk un sagādā mazāk stīvu sajūtu, nekā velkot pilnu uzvalku. Tāpat var nelikt kaklasaiti, bet izvēlēties baltu, izcilu kreklu, ko papildināt ar aproču pogām. Baltais krekls nodrošina svinīgu noskaņu, kā arī izrāda cieņu pasākuma rīkotājiem un apkārtējiem.  

Piazza Italia, mammamuntetiem.lv

Bikšturi šodien ir interesants aksesuārs, kuru raksti un krāsas ir daudzveidīgas un pievilcīgas. Ieklausies arī bērna vēlmēs par frizūru – kad gan vēl ļauties eksperimentiem, ja ne tagad?

Piazza Italia, bērnu apģērba modes.

Rūtainus, krāsainus tauriņus šoruden aktuāli valkāt arī pieaugušajiem vīriešiem! Tauriņu var kombinēt pie krekla kopā ar džinsiem - uzvalku atstājot mājās un līdzi ņemot brīvības sajūtu. 

Inga Akmentiņa-Smildziņa, Fonds Mammām un Tētiem.

Reklāma
Reklāma

Ģimene ir gatava svētkiem!

Apģērbs no veikala "Piazza Italia" (t/c Galeria Riga, adrese Rīga, Dzirnavu iela 67) 

Tētim: 

krekls 14.90 Ls / 21.20 Eur

žakete 30.00 Ls / 42.68 Eur

bikses 20.90 Ls / 29.74 Eur

mammai:

kleita 10.00 Ls / 14.23 Eur

kurpes 25.90 Ls / 35.43 Eur

dēlam:

brilles 3.00 Ls / 4.27 Eur

tauriņš 7.50 Ls / 10.67 Eur

krekls 6.50 Ls / 9.25 Eur

džinsi 10.50 Ls / 14.94 Eur

meitai:

kleita 8.00 Ls / 11.38 Eur

lakats 3.00 Ls/ 4.27 Eur

 

Portāla mammamuntetiem.lv un veikala "Piazza Italia" modes fotosesija notika uz jumta terases "Terrace Riga" - paldies par viesmīlību!

 

Stils un grims: Baiba Grīna

Foto: Rojs Maizītis, speciāli mammamuntetiem.lv