Gleznaini skaists, kluss, viegls un... ļoti dārgs. Testējam Fluarion fēnu

“Nezināju, ka mūsdienās fēni ir tik gleznaini skaisti. Un... tik dārgi,” par testēšanā saņemto zīmola “Fluarion” fēnu teic “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.
Fluarion fēna jauda ir tāda, ka man vairs nav slinkums žāvēt matus:) un žāvējot nav sajūta, ka mati deg – jaunās paaudzes elektroierīces tomēr ir cita lieta, testējot fēnu, teic Inga.

FOTO: Artūrs Ķipsts

""Fluarion" fēna jauda ir tāda, ka man vairs nav slinkums žāvēt matus:) un žāvējot nav sajūta, ka mati deg – jaunās paaudzes elektroierīces tomēr ir cita lieta," testējot fēnu, teic Inga.

Parasti man ir slinkums žāvēt matus – vienmēr ir sajūta, ka fēnam pietrūkst jaudas un šķiet, ka mati pēc tam ir pieplakuši pie galvas. Kad saņēmu testēšanai “Fluarion” fēnu, nodomāju: es neesmu fēnu cilvēks, ko gan tur varēšu pateikt. Bet izrādās – varu! Un pirmā no lietām – “Fluarion” fēnam ir ļoti skaists dizains. Tāds kā no Instagram labākajām bildēm.

 

"Fluarion" LIMITED FĒNS IONIC 911

 

Kluss un jaudīgs fēns 

Vēl šis fēns ir ļoti viegls un kluss – skaņas aspekts varētu būt aktuāls tiem, kuriem jāžāvē mati, kamēr citi guļ. Bet man pašai vissvarīgākie ir divi faktori: fēna jauda un matu izskats pēc to izžāvēšanas. 

 

Jauda ir tāda, ka man vairs nav slinkums žāvēt matus:) un žāvējot nav sajūta, ka mati deg – jaunās paaudzes elektroierīces tomēr ir cita lieta. 

Šķiet, tas, kas mani, testējot šo fēnu, pārsteidza visvairāk, ir matu izskats pēc to žāvēšanas. 

Es esmu cilvēks, kurš galīgi neko nesaprot no matu taisīšanas un veidošanas. Bet šeit nekas pat nav jātaisa – mati ir kā pēc friziera. Nav sapūkojušies, gluži otrādi – kā iztaisnoti. Man nav skaidrs, kā tas tā var notikt; fēna mājas lapā lasu: “Integrētā negatīvo jonu tehnoloģija, kura piedos matiem veselīgu un koptu izskatu.” Lai ko arī tas nozīmētu:)

Reklāma
Reklāma

 

Fēna pārsteidzošā cena 

Tomēr ir vēl viena lieta, kas mani pārsteidza. Fēna cena. Es nezināju, ka mūsdienās fēni var maksāt vairākus simtus eiro, pat 500!

 

 

Fēnu vērtē meita: skaists un darbojas labāk!

"Jā, fēns ir kluss, bet man tas nav būtiski, jo parasti fēnu lietoju, austiņās klausoties mūziku. 

 

Taču šis fēns darbojas labāk – žāvē ātri, nededzina matus, un man patīk, kā tie izskatās pēc žāvēšanas," pēc fēna testēšanas secina Ingas meita Lība.

Saistītie raksti