Paade Mode Studio aicina uz klientu dienām

No šī gada 3. līdz 8. jūnijam bērnu modes zīmols Paade Mode aicina uz klientu dienām Paade Mode Studio Rīgā, Ģertrūdes ielā 6. Atlaides līdz pat 70%!
Paade Mode ir Latvijā radīts, mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums.

FOTO: Publicitātes foto

Paade Mode ir Latvijā radīts, mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums.

Klientu dienu ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja iegādāties aktuālo un iepriekšējo sezonu apģērbus, bērniem vecumā no 2 līdz 16 gadiem ar atlaidēm līdz pat 70%. Kā arī būs citi brīnišķīgi piedāvājumi – piemēram, piecas lietas par 100 eiro. 
 

Paade Mode ir Latvijā radīts, mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums, kas dēvējams arī par nepiespiesto luksusu vai moderno eleganci. Zīmols dibināts 2011. gadā un izaudzis par vienu no vadošajiem Ziemeļeiropas bērnu slow-fashion zīmoliem. 
 

Reklāma
Reklāma

Savukārt Paade Mode Studio, Ģertrūdes ielā 6 ir Paade Mode radošās mājas. Studija, kur Paade Mode aktuālās un iepriekšējo sezonu kolekcijas vienmēr ir pieejamas par rūpnīcas cenām, kas ir par 40% zemākas kā Paade Mode interneta veikalā.
 

Aicinām sekot Paade Mode Studio jaunumiem arī Paade Mode Studio Instagram kontā @paademode_studio. Mīļi gaidīsim ciemos!

Saistītie raksti