Mežāzis (21. decembris–19. janvāris)

Vispārīgs raksturojums. Gads solās būt stabils, sniedzot finansiālu drošību un labklājības līmeņa paaugstināšanos. Jūsu panākumu atslēga ir attieksmē pret notikumiem – centieties pieiet lietām un notikumiem pozitīvi, caur optimisma prizmu. Veiksme jums sekos pa pēdām, kārtosiet mantojuma un nekustamā īpašuma jautājumus. Kārtīgi izsveriet, kādiem projektiem vēlaties veltīt savus dzīves gadus, esiet atvērti piedāvājumiem. Laikus atsakieties no lietām, kas jums traucē. Ja gadiem jau neskatāties televizoru vai neizmantojat kādas citas lietas, varbūt ir pienācis īstais laiks no tām atbrīvoties. Tīģeris mīl brīvu un plašu telpu, tāpēc centieties tādu radīt gan savā sadzīvē, gan apziņā.
Mežāzis (21. decembris–19. janvāris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Tīģera gads Mežāzim būs ļoti labvēlīgs, dos iespēju strādāt un nopelnīt, kā arī izjust prieku un gandarījumu. Saglabājiet elastību ikvienā situācijā – jums jāspēj pielāgoties mainīgajam dzīves ritmam un prasībām. Esiet atvērti jaunām zināšanām, pieņemiet izaicinājumus. Cilvēki jums apkārt jutīsies ļoti labi, saņemsiet komplimentus par savu saulaino enerģētiku, tāpēc drosmīgi un pārliecināti virzieties pretī saviem mērķiem!
 

Attiecības. Mežāzis kā intelektuāls mīlnieks spēs apburt savu partneri ar interesantām idejām. Jūs nebūsiet iecietīgs pret rutīnu, Tīģera gads liks jūsu enerģijai burtiski dejot, tāpēc attiecībās ienāks jaunas un radošas vēsmas. Neesiet konservatīvs, ļaujieties iztēles un fantāzijas brīvībai.
 

Veselība. Aiz labas veselības visbiežāk stāv krietns darbs, tāpēc noteikti vajadzētu uzvarēt savas vājības un disciplinēt sevi ar ikdienas režīmu un veselību nostiprinošiem pasākumiem. Jums patiks svaigi spiestas sulas, vitamīnu kokteiļi, rituāli un procedūras – lutiniet savu ķermeni un garu!

Reklāma
Reklāma