Strēlnieks (23. novembris–20. decembris)

Vispārīgs raksturojums. Kopumā Strēlniekiem būs ļoti dinamisks gads. Ieguldītais darbs attaisnosies, spēsiet izkļūt no apburtā loka, beidzot liksies, ka Fortūna jums uzsmaida, nesot jaunas vēsmas tieši ģimenē, laulības dzīvē. Pieņemiet dzīves dāvanas ar pateicību. Stingri uzvelciet savu loku 2022. gada 22. jūlijā, kad jūsu vadošā planēta Jupiters ieies Zivju zīmē, taurējot augšāmcelšanās bazūnes pēc garās krīzes.
Strēlnieks (23. novembris–20. decembris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Būsiet atradis savu visērtāko pozu Tīģera mugurā  jeb – būsiet atradis savu vietu dzīvē. Neizlaidiet laimes ratu no savām rokām – slēdziet līgumus, pagariniet sadarbību, uzlieciet sasniegumu latiņu augstāk. Jo vairāk darīsiet, jo labāk jums sanāks. Tiesa, veiksmīgākais laiks būs, sākot no 20. jūlija, tas ir saistīts ar ilgi gaidīto Jupitera tranzītu, tāpēc laikus uzrakstiet veicamo darbu sarakstu, bet uzkrātos spēkus lieciet lietā gada otrajā pusē.
 

Attiecības. Vislabākais laiks attīstībai un jauniem izaicinājumiem. Sajūtieties skaists un pievilcīgs! Nepārmetiet sev par vecām kļūdām, nelūkojieties pagātnē, visas bultas tēmējiet uz nākotnes mērķi un virzieties uz to ar pārliecību. Atcerieties – jūs noteiksiet attiecību attīstības vektoru. Kamēr esat jauns un brīvs, izdariet neiespējamo – Tīģera gads attaisnos riskantus plānus un idejas.
 

Veselība. Izcils gads, lai atjaunotos. Dariet visu veselības un skaistuma labā. Un lai prieks vairo prieku! Piepildiet sevi ar vitamīnu kokteiļiem, atjaunojiet savu enerģiju un pavadiet daudz laiku svaigā gaisā.

Reklāma
Reklāma