Vēzis (21. jūnijs–20. jūlijs)

Vispārīgs raksturojums. Kopumā šis gads būs izdevies, pats Tīģeris jūs viegli uznesīs kalnā, būs sajūta, ka ieguldītie pūliņi beidzot sāk atmaksāties. Turpiniet iesākto ceļu un turiet savu uzlikto latiņu tikpat augstu, tik neaizmirstiet savus panākumus un sasniegumus nosvinēt. Jūsu panākumu atslēga – nedalieties savos plānos ar citiem, klusībā piepildiet sapņus un mērķus, lai vēlāk kopā ar ģimeni un draugiem skaisti atzīmētu panākumus.
Vēzis (21. jūnijs–20. jūlijs)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Vēžiem ir sagaidāma izaugsme darbā, īpaši, sākot no aprīļa.  Darbi paši jūs meklēs. Tomēr esiet acīgi, nemetieties uzreiz visā iekšā, mēģiniet izprast, kas jums ir patiesi svarīgi, kur vēlaties realizēties, apzinieties savu vērtību. Jūsu empātija un jūtīgums palīdzēs labāk izprast cilvēkus un viņu vajadzības. Turpiniet savu izaugsmes procesu un esiet atvērti arī piedāvājumiem no ārzemēm.
 

Attiecības. Romantika un mīlestības Amors jūs uzmanīs jau no gada sākuma. Būsiet pašpārliecināts, atvērts un komunikabls, un cilvēki jūs uztvers kā ļoti draudzīgu. Noformulējiet, kāda formāta attiecības vislabāk vēlaties, un ejiet uz šo mērķi. Uzklausiet komplimentus no apkārtējiem un dalieties savā gaišumā ar citiem!
 

Veselība. Brīžiem būs sajūta, ka jums ir vairāki sargeņģeļi, jo kāds pārdabisks spēks jūs uzturēs pie veselības arī ilgstošas noslodzes laikā. Tomēr esiet uzmanīgi pret savu muguru, jo smagums, kuru nāksies nest, būs liels. Atlieciniet laiku regulārai atpūtai pie ūdens, izmēģiniet kādas netradicionālās prakses, piemēram, jogu vai cigun.

Reklāma
Reklāma