Dvīņi (21. maijs–20. jūnijs)

Vispārīgs raksturojums. Dvīņi ieiet savā veiksmes joslā. Noturoties Tīģera mugurā, Dvīņi varēs pacelt savu uzvarētāja lāpu. Šis būs gads, lai baudītu dzīvi un mirkli. Jūsu mantra – esmu šeit un tagad. Gada otra puse būs darbīgāka un ražīgāka, tāpēc pavasari iesāciet ar enerģijas resursu atjaunošanu. Atcerieties – lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Izdariet mazāk, bet kvalitatīvi. Jūsu vadošā planēta Merkurs sasniegs savu pilnību tieši vasaras viducī, tāpēc tie, kuri žēlojās par enerģijas izsīkumu, vairs par to nesūdzēsies – beidzot šis aplis būs pārrauts.
Dvīņi (21. maijs–20. jūnijs)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Atklājuma gads karjerā. Būsiet savu Tīģeri pieradinājis, būsiet apmierināts ar paveikto, turklāt bagāts ar idejām nākotnei. Tas, ko paveiksiet Tīģera gadā, atstās ilgstošas sekas uz turpmākajiem gadiem, tāpēc esiet modri, esiet ātri, bet apdomīgi. Izdomājiet, ko vēlas jūsu sirds, nevis prātojiet, kā vēlaties izskatīties sabiedrības acīs. Turpiniet attīstīties un pilnveidoties, dariet to, kas jums sagādā baudu, un dāvājiet caur savu darbu prieku arī citiem.
 

Attiecības. Balansējot starp darbu un privāto dzīvi, secināsiet, ka ģimene ir jūsu lielākā bagātība, svētnīca un piepildījuma avots. Centieties savā ģimenes ikdienā ieviest jaunas un kreatīvas tradīcijas, arī tādas, ko pirms tam esat ignorējuši. Piemēram, izgrebiet ķirbi Halovīnā. Tāpat atliciniet laiku, lai savā mīlas dzīvē atjaunotu  uguntiņu.
 

Veselība. Rūpes par savu veselību nedrīkst atstāt novārtā. Šis ir īstais un pēdējais laiks, lai nedaudz piebremzētu dzīves ritmu un sāktu izturēties pret sevi saudzīgāk, pārdomājot savu dzīvesveidu un paradumus. Atcerieties, ka arī ēdiens ir labākās zāles!

Reklāma
Reklāma