Vērsis (21. aprīlis–20. maijs)

Vispārīgs raksturojums. Vēršiem šis gads būs kā izaicinājums – spēt noturēties uz agresīvā Tīģera muguras. Bet jums tas ir pa spēkam! Pareizā taktika, organizācija un lēnprātība būs jūsu labākie ieroči. Esiet uzvarētāji, neļaujiet dzīvei sevi izsviest no segliem, ieraugiet savas iespējas un izdariet neiespējamo; adrenalīna deva nekad nenāk par skādi.
Vērsis (21. aprīlis–20. maijs)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Izcils gads, lai celtu kvalifikāciju, pabeigtu iesāktās mācības. Jūs pats esat savas laimes kalējs, tomēr pirmais un galvenais jautājums – ko tieši vēlaties izkalt. Panākumi sākas no skaidra mērķa. Tas arī būs gada lielākais izaicinājums ­­– tikt skaidrībā, ko es patiesībā vēlos un kā man to sasniegt.
 

Attiecības. Mežonīgi vētrainas attiecības vai tieši otrādi – pārsteidzoši mierīgas. Tas būs atkarīgs no katra cilvēka individuālā Mēness novietojuma astroloģiskajā kartē. Tomēr visiem viens padoms – negaidiet no otra, saņemiet dūšu un rīkojieties paši! Nebaidieties no kritikas, nebaidieties ne no kā. Tikai ja ticam sev un mīlam paši sevi, mūs var iemīlēt arī otrs.
 

Veselība. Piesardzība būs jūsu lielākais trumpis, un tas nepievils. Jūsu filigrānā pieeja veselībai būs stabilitātes ķīla. Saudzējot veselību, jūs vienlaikus rūpējaties arī par savu noskaņojumu. Dalieties ar saviem veselības padomiem –

Reklāma
Reklāma