Auns (21. marts–20. aprīlis)

Vispārīgs raksturojums. Visbeidzot ilgstošais darbs, treniņi, mācības, ieguldītais laiks un pūles sāks nest augļus. Ir svinīgi atnācis jūsu laiks – baudīt un izbaudīt visu, kas ir radīts un veidots. Turiet cieši savu laimi un ļaujieties brīvībai – dariet neparasto un neiespējamo, dariet to, ko sen esat vēlējies, aizbrauciet pie sen neredzēta drauga, dodieties ekskursijā… Ļaujieties visam, kas nes prieku. Un skaitiet savu spēku mantru: “Es esmu!” Gada sākums jāvelta tieši tam – dzīves ieskrējienam. Esiet aktīvi un enerģiski, tā tiksiet visiem priekšā. Gada otru pusi veltiet radošiem izaicinājumiem, kā arī apgūstiet jaunas zināšanas.
Auns (21. marts–20. aprīlis)

FOTO: Shutterstock.com

Vispārīgs raksturojums. Visbeidzot ilgstošais darbs, treniņi, mācības, ieguldītais laiks un pūles sāks nest augļus. Ir svinīgi atnācis jūsu laiks – baudīt un izbaudīt visu, kas ir radīts un veidots. Turiet cieši savu laimi un ļaujieties brīvībai – dariet neparasto un neiespējamo, dariet to, ko sen esat vēlējies, aizbrauciet pie sen neredzēta drauga, dodieties ekskursijā… Ļaujieties visam, kas nes prieku. Un skaitiet savu spēku mantru: “Es esmu!” Gada sākums jāvelta tieši tam – dzīves ieskrējienam. Esiet aktīvi un enerģiski, tā tiksiet visiem priekšā. Gada otru pusi veltiet radošiem izaicinājumiem, kā arī apgūstiet jaunas zināšanas.
 

Darbs. Panākumu gads. Riski attaisnosies – jūs spēsiet paveikt neiespējamo. Jūs pārsteigsiet paši sevi! Jūs atgūsiet uzticēšanos citiem cilvēkiem. Jūs pāriesiet nākamajā attīstības līmenī.
 

Attiecības. Sajutīsieties kā vikings – drosmīgs iekarotājs. Tā kā Tīģera gada lozungs ir Darbs!, tieši attiecību jomā izjutīsiet, ka kādam pietrūkstat.

Būsiet kā vadonis – ar augsti paceltu galvu un stiprām pašvērtējuma bruņām –, tāpēc uzmanības noteikti netrūks. Tomēr nekritizējiet sevi, ja neatliks daudz laika, ko veltīt privātajai dzīvei. Visam savs laiks. Arī jūsu miera osta nav tālēs zilajās.
 

Reklāma
Reklāma

Veselība. Lai gan izcilās darbaspējas jūs nepievils, jutīsiet, ka dažu labu brīdi vēlaties pavadīt vienatnē, lai restartētos. Respektējiet to, mīliet savu ķermeni un garu – sportojiet, dodieties garās pastaigās, veldzējiet savu garu un miesu pirts kūrēs. Izturieties ar cieņu pret savām enerģijas rezervēm, tās regulāri atjaunojot.