Mazie testē D3 vitamīna pilienus ar labvēlīgajām baktērijām jutīgiem punčiem: "Ērti dozēt, bērniem garšo un rezultāts jau pēc divām nedēļām"

Seši dažāda vecuma bērni no trim ģimenēm testēja "Waya Biotic D3" pilienus, kas paredzēti bērniem no viņu pirmajām dzīves stundām un kuru sastāvā ir arī mazuļu punčiem tik vajadzīgās labvēlīgās pienskābās baktērijas. "Ļoti patīk, ka jāatceras iedot vienu preparātu, nevis divus," vērtē mamma Ilze.
Ērti lietojams divi vienā – tā saka mammas par D3 vitamīnu apvienojumā ar labajām baktērijām.

FOTO: Publicitātes foto

Ērti lietojams divi vienā – tā saka mammas par D3 vitamīnu apvienojumā ar labajām baktērijām.

"Waya Biotic D3" ir vienīgie pilieni ar labvēlīgo pienskābes baktēriju Lactobacillus rhamnosus GG un D3 vitamīnu eļļas suspensijā.

 

Jāatgādina, ka pietiekama D3 vitamīna diena deva nepieciešama normālai kaulu augšanai un attīstībai un tam ir liela loma labai imūnsistēmas darbībai. Savukārt pilieniem pievienotās labvēlīgās pienskābes baktērijas nodrošina līdzsvarotu zarnu mikrofloru. 

 

Lūk, ko saka mammas, kuru bērni testēja pilienus

 

Atsauksmi raksta mamma Ilze:

 

 

"Sāku dot saviem bērniem (1,7 g. un 4 g.) WAYA Biotic D3 drops augusta sākumā. Šajā ābolu-plūmju sezonā bērnu puncītis bija nogājis greizi – bija vērojama vēdera pūšanās, šķidra un bieža vēdera izeja. Pilienus lietojām, kā norādīts – vienu reizi dienā. Un šķiet, ka šo aptuveni divu nedēļu laikā puncītis ir sakārtojies. 

 

 

Ļoti patīk, ka pilienu sastāvā D3 vitamīns, attiecīgi jāatceras iedot vienu preparātu, nevis divus. Pateicoties pipetei, ir viegli iedot preparātu bērnam, kā arī uz pipetes ir atzīme ar nepieciešamo devu, kas ir ļoti ērti, jo nav jāmēra katru reizi pilienu daudzums. Pudelīte ir maza un ērta paņemšanai līdzi arī ceļojumā." 
 

Atsauksmi raksta mamma Elva:

Reklāma
Reklāma

 

 

“D3 vitamīnu lieto abi mani dēli (3 g. un 1,5 g.). Tā kā bērni ir mazi, ļoti pozitīvi novērtēju, ka vitamīniem nav izteiktas garšas, kas atvieglo ikdienas lietošanu. Tāpat atšķirībā no citiem ražotājiem, šiem pilieniem klāt pievienota pipetīte, ar kuru ērti var dozēt nepieciešamo daudzumu un iedot to bērniem.”

 

Atsauksmi raksta mamma Dace:

 

 

"Ļoti patīk, ka iepakojumā klāt ir pipete, ar ko ļoti viegli dozēt vitamīnu. Pluss ir arī tas, ka D vitamīns apvienots ar labajām baktērijām. Noteikti ļoti labi pastiprina imunitāti.

Preparāts ir eļļains un bez īpašas garšas, tāpēc mazākajam bērnam (1 gads) deva 7 piles ir viegli iedodama, bet lielākajam (4 gadi), kam deva ir atbilstoši lielāka, ne pārāk patīk norīt tik daudz eļļaina un bezgaršīga preparāta. Tāpēc vecākiem bērniem labāk to pievienot dzērienam vai ēdienam, tad vitamīns tiek uzņemts bez problēmām."

 

Par WAYA® Biotic D3 pilieniem

  • 7 pilieni satur pediatru ieteikto nepieciešamo D vitamīna dienas devu (400 SV);
  • Tie neizraisa krampjus zīdaiņiem, jo ir vienīgie, kas satur visvairāk izpētīto labvēlīgo pienskābes baktēriju Lactobacillus rhamnosus GG un D3 vitamīnu eļļas suspensijā;
  • D3 vitamīns WAYA® pilienos ir eļļas suspensijā, un tam nav nepieciešamas piedevas (antioksidanti, stabilizatori, konservanti), kas var izraisīt vēdera uzpūšanos un krampjus;
  • 7 pilieni satur vismaz 1,4 miljardus mikrokapsulētās labvēlīgās pienskābes baktērijas Lactobacillus rhamnosus GG šūnu;
  • To kvalitāte tiek regulāri kontrolēta;
  • Piemērots jaundzimušajiem, zīdaiņiem un bērniem;
  • Piemērots alerģiskiem cilvēkiem, jo​ nesatur alergēnus (piena olbaltumvielas, laktozi, lipekli, olas, zivis, zemesriekstus, sezamu, SO2, soju, riekstus, selerijas, sinepes, krabjus);
  • Piemērots arī veģetāriešiem, jo​ D3 vitamīns ir augu izcelsmes;
  • Ar neitrālu smaržu un garšu;
  • Viegli dozēt;
  • Pēc pudeles atvēršanas pilienus var lietot vismaz mēnesi.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Saistītie raksti