Kā izvēlēties matraci labākam miegam

Ir pienācis rudens, un, neskatoties uz to, ka tuvākajā laikā rudens laiks priecēs mūs ar saulainām dienām, tagad mums ir jārūpējas par savu un savu mīļoto veselību. Rudenī plosās infekcijas un dažādi vīrusi. Turklāt mēs dzīvojam koronavīrusa pandēmijas laikmetā, kas, kā prognozē epidemiologi, šoruden attīstīsies vēl vairāk. Un pirmais par ko būtu jāpadomā - miegs. Tieši no miega ir atkarīga mūsu veselība kopumā.
Pirms matrača iegādes kādu laiku ieteicams pagulēt uz tā, lai sajustu un novērtētu tā komfortu.

FOTO: Publicitātes foto

Pirms matrača iegādes kādu laiku ieteicams pagulēt uz tā, lai sajustu un novērtētu tā komfortu.

Lai pietiekami labi gulētu un neslimotu, nepieciešami augstas kvalitātes matrači. It īpaši, ja runa ir par mammu, tēti, bērniem un vecmāmiņām... Tāpēc pirms tik nopietna pirkuma ir jāizceļ vairāki no populārākajiem miega produktu zīmoliem, kas nostiprinājušies pircēju vidū. Viens no tiem ir Askona.

 

Askona nodrošina profesionālu pieeju miega produktu radīšanai. Lai radītu labākos miega produktus, Askona izmanto ne tikai progresīvas ražošanas tehnoloģijas, bet arī unikālu zinātnisko bāzi.

 

Pareiza matrača izvēle ir pietiekami vienkārša, ja ievērojat noteiktus kritērijus. 

Piemēram:

  • jāņem vērā matrača augstums un cietība.
  • Ir arī vērts atcerēties, ka ir dažādi matraču veidi. Ir matrači ar atsperēm un bez atsperēm, kā arī divpusēji matrači.
  • Izvēloties matraci, jāpatur prātā, ka virsmas un pildvielas materiāls var būt mākslīgs un dabīgs. Dabīgajiem materiāliem ir vairākas priekšrocības, piemēram, laba gaisa apmaiņa un termoregulācija. Tie ir hipoalerģiski. Un tāpēc šādi matrači ir daudz labāk piemēroti gulēšanai.


 

Reklāma
Reklāma

Pievērsiet uzmanību aizsargapvalkam un virsmatracim. 

Nosakiet gultas izmēru, kas būtībā ir matrača izmērs. Askona eksperti iesaka pirms matrača iegādes kādu laiku pagulēt uz tā, lai sajustu un novērtētu tā komfortu. 

Pat ja runa ir par mazuļiem. Ļaujiet arī viņiem izmēģināt matraci pirms to iegādāties. Jo vissvarīgākais ir tas, ka matrači ir ērti un ideāli piemēroti konkrētai personai. Ja Jūs ievērosiet visu iepriekš izklāstīto, jūs labāk izgulēsieties, un neslimosiet.