Pie zobārsta kā pie ģimenes drauga

Cik gan daudz spēj izteikt cilvēka smaids – vēstīt prieku, sajūsmu, pateicību, pārsteigumu, rūpes un mīlestību. Mīļa cilvēka smaids, kurš sagaida atgriežoties mājās, un smaids, ar kuru paši sagaidām kādu ģimenes locekli mājās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Smaids ir savdabīga valodas forma, kurā spējam runāt mēs visi, un gluži tāpat kā jākopj mūsu valoda, arī par smaidu ir jārūpējas. 

 

 

 

Pirmā zobārstniecība ar ģimenes sajūtu

Dr.Apines zobārstniecības klīnika ir pirmā vieta Latvijā, kur ģimenes sajūta tiek lolota ik dienas, tā ir vieta, kur lieli un mazi smaidi dzimst un veidojas, tā ir vieta, kur smaidīt nozīmē būt. Jau ar pirmajiem soļiem klīnikā ikviens sajūtas gaidīts un īpašs. Draudzīgs personāls sagaida un aprunājas ar katru pacientu, uzklausa un nomierina, ja satraukums pirms procedūras ņēmis virsroku…

 

Dr. Apines zobārstniecības klīnika ir vieta, kura balstās uz ģimenes vērtībām, talantu un zināšanu nodošanu paaudžu paaudzē.

“Mēs esam ārsti jau četrās paaudzēs” tā ar lepnumu var teikt daktere Apine par savas ģimenes misijas apziņu un vēlmi palīdzēt cilvēkiem dzīvot labāk un skaistāk.

Šobrīd klīnikas darbu daktere Līga Apine veido un vada kopā ar savu meitu Māru Valdmani. Līgas Apines darba pieredze ir nenovērtējama – zobārstniecības nozarē pavadīti jau 30 gadi, savukārt Līgas meita Māra var lepoties ar izcilu starptautisku pieredzi Amerikas, Taivānas, Korejas un Maskavas zobārstniecības klīnikās. Tomēr tikpat tuvi – gluži kā ģimenes locekļi ir arī pārējie deviņi zobārstniecības dakteri.

 

 

Unikālie pakalpojumi

Dr.Apines zobārstniecības klīnika lepojas ar unikāliem pakalpojumiem. Ne tikai jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas un augsti kvalificēts personāls rūpējas par klientu komfortu, bet papildu labsajūtai procedūru laikā iespējams austiņās klausīties nomierinošu mūziku. Mūzikas baudīšana nekādā veidā netraucē ārsta un pacienta komunikācijai, jo gan ārsts, gan pacients jebkurā brīdī to var izslēgt.

 

Klīnikā ir īpaši gaidītas ģimenes. Ja klīniku apmeklē kopā ar radiniekiem, tad iespējams saņemt Ģimenes karti, kas piešķir dažādas priekšrocības un atlaides zobārstniecības pakalpojumiem. Savukārt pēkšņu zobu sāpju gadījumā daktere Apine aicina negaidīt un izmantot SOS pakalpojumu, kad palīdzība tiek sniegta nekavējoties - tajā pašā dienā.

Reklāma
Reklāma

 

 

Bērnu zobārstniecība bez bailēm

Mazajiem pacientiem zobiņu ārstēšana notiek rotaļās un spēlēs. Mazie ķipari nemaz nepamana, kā paiet laiks, aprūpējot savu smaidu. Ir reizes, kad bērni pat nevēlas atstāt zobārsta krēslu, cik ļoti tiem paticis piedzīvojums aizraujošajā Smaidu zemē… Dr. Apines klīnikā bērniem iekārtots īpašs bērnu spēļu stūrītis, bet zobiņu apskate tiek veikta, skatoties multfilmas, saņemot dāvaniņas, kā arī izmantojot smieklu gāzi, kas palīdz pārvarēt bailes un ir pilnīgi droša bērnu veselībai.

 

Caurspīdīgas cenas

Pacients jau pirms procedūru veikšanas vienmēr ir informēts, ar kādām pakalpojuma izmaksām ir jārēķinās. Pakalpojumu cenas klīnikā ir vienkāršas, saprotamas un bez slēptām piemaksām.

 

Ja vēl šaubies, vai ir īstais laiks pārbaudīt savu zobu veselību, tad zini, ka profilaktiskā zobu pārbaude Dr.Apines klīnikā tiek veikta bez maksas!

 

Uz smaidīgu tikšanos Dr. Apines zobārstniecības klīnikā!

 

Lielirbes iela 17a, Rīga, t/c “Panorama Plaza”

Tālr.: +371 29184219

e-pasts: info@apinesklinika.lv

Darba laiks: Pirmd.-Sestd. 8:00-20:00

www.apinesklinika.lv