Urīna nesaturēšana grūtniecēm un jaunajām māmiņām

Grūtniecības, dzemdību laikā, kā arī mēnešos, kas seko pēc tam, ķermenis mainās gan fiziski, gan hormonāli. Nav pārsteigums, ka urīnpūslim arī jāpiedzīvo spiediens. Urīnpūslis atrodas tieši zem dzemdes, kura izplešas, lai dotu vietu augošajam bērniņam. Urīna nesaturēšana jaunajām māmiņām šajā laikā un arī vēl kādu laiku pēc tam ir bieža parādība. Tādēļ TENA vēlas izskaidrot, kas notiek ar jūsu ķermeni un, kā jūs varat kontrolēt šīs izmaiņas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Es jutos tik apkaunota, ka sāku raudāt. Tomēr Ērika bija lieliska. Viņai pēc dzemdībām bija tā pati problēma. Viņa teica, ka tas ir diezgan tipiski, jo grūtniecības un dzemdību laikā ķermenis pārdzīvo lielas pārmaiņas.

 

Atcerieties, ka jūs neesat viena!

Daudzas citas sievietes piedzīvo urīna nesaturēšanu grūtniecības laikā vai pēc tās, un jūs varat izlasīt viņu stāstus, kā arī atrast sev noderīgu informāciju par grūtniecību ŠEIT.

 

 

 

Vai jau esi sākusi veikt vingrinājumus mazā iegurņa lejasdaļas muskuļu nostiprināšanai?

Viens no labākajiem veidiem, kā novērst urīna nesaturēšanu, ir uzturēt mazā iegurņa muskuļu tonusu un stingrību grūtniecības laikā un pēc tās. Ienāc www.corewellness.lv un vingro līdzi bez maksas!

 

 

Vai TENA varētu Jums palīdzēt?

Reklāma
Reklāma

Urīna nesaturēšanai nevajadzētu atturēt no prieka par savu grūtniecību vai bērniņu. Izmantojot pareizos līdzekļus, jūs varat doties visur un veikt jebko, neuztraucoties par apkaunojošu noplūdi.

Mūsu TENA Lady ieliktņu un TENA Pants uzsūcošo biksīšu klāsts ir izstrādāts, lai palīdzētu jums justies svaigi un sausi, lai jūs varētu savu uzmanību veltīt bērniņam, nevis urīnpūslim. Uzzināt vairāk.

 

 

 

 

Uzzini vairāk par tēmu Grūtniecība un jaunās māmiņas ŠEIT.

 

Piesakies un izmēģini bezmaksas TENA produkciju.