Limfodrenāžas masāža – veselīgs veids, kā notievēt

Ikviena sieviete vēlas izskatīties skaista, tieva, seksuāla. Gaidāmajos svētkos, visi bez izņēmuma vēlas izskatīties ļoti labi, uzvilkt apģērbu, par kuru sapņo, lai justos labi un ērti.
Ķermeņa forma, seksualitāte, jaunība, imunitāte un vispār laba pašsajūta – tas viss ir atkarīgs tikai no  limfas cirkulācijas organismā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Limfas plūšanu nevaram sajust, taču, ja pamostoties zem acīm parādās maisiņi, bet figūra zaudē formu, vajadzētu padomāt tieši par limfu. Tiek uzskatīts, ka pastāvīgs nogurums ir mūsdienu rīkste kas, mūs sāpīgi per, tamdēļ, ka kaitējam savai limfātiskajai sistēmai.
Limfas kustībai vajadzētu pievērst uzmanību visām sievietēm kurām rūp veselība un izskats.
Limfa organismā plūst cauri ļoti sarežģītam tīklam, kas sastāv no limfātiskiem kapilāriem, limfvadiem un limfmezgliem. Un, ja salīdzina ar asinīm, tas notiek ļoti lēni. Turklāt to pa organismu dzenā nevis sirds, bet mūsu muskuļu saraušanās. Tāpēc limfas cirkulācija pilnībā apstājas, ja nekustamies, guļam, jūtam aukstumu, esam ļoti noguruši. Procesu ļoti traucē arī toksīni. Šos vielmaiņas pārpalikumus šūnas “izmet” starpšūnu šķidrumā. Ja šeit sakrājas pārāk daudz toksīnu, tie sāk spiest limfvadus un tādā veidā piespiež pat 60-70 procentus šķidruma uzkrāties audos tā vietā, lai cirkulētu. Grumbas uz sejas, maisiņi zem acīm, “apelsīnu miziņa” uz kājām, piepampušas potītes – tas viss rodas traucētas limfas cirkulācijas dēļ.


Lai novērstu nopietnas limfas kustības problēmas ir nepieciešama limfas drenāža
Pavisam nesen Rīgā durvis vēra Latvijā pirmais starptautiskā tīkla STUDIO FIGURA salons. Studio Figura pasaulē ir jau labi zināms zīmols, zem kura darbojās vairāk nekā 400 studiju. Šajās studijās sievietes nodarbojas ar limfodrenāžas masāžu, ar Roll Shaper aparātiem un balstoties uz aptaujas datiem, ir sasniegušas ļoti labus rezultātus. Tūkstošiem sievietes, apmeklējot šos salonus ir zaudējušas tūkstošiem kilogramu, samazinājušas sava ķermeņa apkārtmēru par tūkstošiem centimetru, likvidējušas celulītu, uzlabojušas ādas stāvokli, ieguvušas vairāk enerģijas, kā arī atguvušas ticību sev un sākušas vairāk priecāties par dzīvi.

Daudzas sievietes teiktu, ka limfas drenāžas masāžas labums ir tanī, ka tā var palīdzēt notievēt. Taču patiesībā svarīgākais ir tas, ka šī procedūra attīra organismu.

Kas ir masāža ar Roll Shaper aparātu?
Ņemot vērā izpildes formu, šī masāža tiek pieskaitīta limfodrenāžām masāžām. Tas nozīmē, ka tās laikā tiek aktivizēta limfas plūsmas sistēma un limfa tiek virzīta uz limfmezgliem. Izpildot šo procedūru, notiek dziļā limfas plūsmas aktivizēšana. Katra ķermeņa daļa tiek masēta limfas plūšanas virzienā.
Roll Shaper aparāti ir izstrādāti vadoties pēc ārstu rekomendācijām. Masāža ar “Roll Shaper” aparātu sastāv no 18 atšķirīgiem soļiem, kuru laikā tiek izmasēts gandrīz viss ķermenis – procedūra tiek uzsākta ar pēdām un pabeigta ar plecu joslu. Vienīgā ķermeņa daļa, kas tiek izlaista, ir vidējā muguras daļā. Tas tiek darīts drošības nolūkos, jo masāžas ierīces spēks mugurkaulam būtu pārlieku liels.
Viens masāžas seans ar "Roll Shaper" pielīdzināms trīs masāžas seansiem ko veic ar rokām. Tieši tapēc, ka šī procedūra ir intensīvāka – tas palīdz sasniegt ātrāku un efektīvāku tievējošu un stiprinošu rezultātu. Aparātos  uzstādītās infrasarkano staru lampas masāžas laikā silda ķermeni un veicina svīšanu, kas arī palīdz intensīvāk un efektīvāk sasniegt vēlamo rezultātu.

 

Reklāma
Reklāma

Procedūra attīra organismu
Daudzas sievietes teiktu, ka limfas drenāžas masāžas labums ir tanī, ka tā var palīdzēt notievēt. Taču patiesībā svarīgākais ir tas, ka šī procedūra attīra organismu. Tieši tas ir tievēšanas pamats. Masāžas laikā limfas cirkulācija paātrinās par aptuveni 10 reizēm. Masāža arī refleksīvi iedarbojas uz visu limfas sistēmu, uzlabo tās tonusu un vazomotoro funkciju, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu. Pēc masāžas uzlabojas gāzu, olbaltumvielu, minerālsāļu izdalīšanās no organisma, kā arī urīnskābes un urīna, kas veidojas, slimojot ar locītavu slimībām un lietojot lielus ar olbaltumvielām bagātīgu pārtikas daudzumu.
Jau pēc pirmajām procedūrām var novērot, ka ķermenis kļūst vieglāks. Vēlāk mierīgāk reaģējam uz stresu izraisošām situācijām, spējam vairāk atslābināties. Uzlabojās ādas stāvoklis, kā arī tiem kuri vēlas, samazināt ķermeņa apkārtmērus, tas samazinās.
Šīs masāžas rekomendējas sievietēm. Divdesmitgadniecēm, kurām ir aktuāla celulīta, problēma. Jaunajām māmiņām – masāža ir ļoti noderīga tām, kuras vēlas atgūt formu, bet tām, kuras šos šo masāžu taisa pirmajos sešos mēnešos pēc dzemdībām, rezultāts ir ļoti ātri sajūtams.  Tas ir, jaunās māmiņas nedz tikai samazina ķermeņa apkārtmērus, bet nostiprina vēdera un augšstilbu ādu, kas ir ļoti aktuāli pēc dzemdībām. Šo masāžu īpaši ir iecienījušas sievietes no 30-50 gadiem, jo šādā vecumā jau nepieciešams pacensties lai skaistums „nenovīstu”.  Vecākām sievietēm masāža rekomendējas, jo ar gadiem limfātiskā sistēma kļūst lēnāka, bet pēc masāžu kursa viņas priecājās par ādas stingrību un ķermeņa tonusu.


Mūsu salonos sievietes viegli sasniedz tādus pašus rezultātus, kā pētījumu laikā, tas ir pēc 20 reižu masāžu kursa tika panāktas šādas ķermeņa daļu apkārtmēra izmaiņas:
   * Rokas augšdaļas apkārtmērs samazinājās vidēji par 2 cm
   * Vidukļa apkārtmērs samazinājās vidēji par 4.5 cm
   * Gurnu apkārtmērs samazinājās vidēji par 3 cm
   * Augšstilbu apkārtmērs samazinājās vidēji par 3 cm
Protams, kad vēlaties sasniegt labākus rezultātus svara samazināšanā, svarīgi ir sabalansēt uzturu un kustēties. Studio Figura vienmēr palīdz klientiem sasniegt vēlamos rezultātus: sievietes saņem pareiza uztura rekomendācijas, kā arī speciāli viņām sastādītas speciālas programmas, lai palīdzētu sasniegt labākus rezultātus konkrētās ķermeņa daļās.


Studio Figura salonā Jūs sagaida jauks interjers, kur sievietes var strādāt ar Roll Shaper aparātiem un būt līdzās bērnam, kurš varēs laiku pavadīt bērnu rotaļu stūrītī.
Sagaidiet svētkus skaistas! Uzdāviniet svētkus sev, savai mammai un esiet veselas!
Izmanto iespēju un iegādājies limfodrenāžas masāžu ar “Roll Shaper” ar 50% atlaidi! www.perkamkopa.lv