Čili zupa

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katliņā apcepam malto gaļu. Pie gaļas pievienojam smalki sagrieztu sīpolu, izspiestu ķiploku daiviņas, piparus un sāli. Es neaizraujos ar čīlī pulveriem (bet ja gribas, ko asāku iesaku izmantot svaigus īstos piparus).
Kad maltā gaļa brūngana, tad pievienoju tomātus savā sulā ar visu sulu cepam/vāram aptuveni 3 minūtes.
Tad pievienojam sarkanās pupiņas, apmaisām un vāram aptuveni 3 minūtes.
Tad pievienojam 1 glāzi tomātu sulas, un uz mazas uguns ļaujam pavārīties aptuveni 10 minūtes. Tomātu sulu var arī nedaudz vairāk pievienot, ja nevēlaties ka zupa ir bieza.
Pašās beigās pievienojam smalki sagriztu pētersīļus. Lejam zupu bļodiņās, pārberam ar uz sakņu rīves sarīvētu sieru, ļaujam sieram izkust un zupa ir gatava!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Maltā gaļa - 500.g
  • Tomāti savā sulā(400g) - 1.bundža
  • Sarkanās pupiņas(katra 400g) - 2.bundžas
  • Ķiploks - 1.gab
  • Tomātu sula - 1.glāze
  • Siers
  • Pētersīļi
  • Sāls un pipari