Vistas gabaliņi garšvielu karija mērcē. Ātri un garšīgi

Ēdiens, kas pagatavojams 20 minūtēs.
Gardi, sātīgi un sildoši.

FOTO: Shutterstock.com

Gardi, sātīgi un sildoši.

Sastāvdaļas:

  • Sāls
  • 700 ml saldais krējums
  • Karijs vai veikalā nopērkamais gatavais maisījums “Tikka Masala” (RIMI) 1 bundžiņa
  • 3 gab. sīpoli
  • 1 bundža sasmalcināti tomāti savā sulā
  • 3 vai 4 gab. vistas filejas 
  • 3 paciņas rīsi 
  • 1 tējk. sviests vai augu eļļa 

 

Gatavošana

  1. Uzliek vārīties rīsus. 
  2. Sasmalcina un apcep sīpolus. Vistas fileju sagriež vidējos gabalinos un apcep sakarsētās taukvielās. 
  3. Pievieno konservētus sasmalcinātus tomātus un kariju vai “Tikka Masala", sāli un vēl mazliet pacepina. 
  4. Pārlej saldo krējumu, uz lēnas uguns maisa, kamēr krējums iegūst tumīgu konsistenci.
Reklāma
Reklāma

 

Pasniedz ar vārītiem/tvaikotiem rīsiem vai varītiem/ceptiem kartupeļiem. 

Saistītie raksti