Vistas gabaliņi garšvielu karija mērcē. Ātri un garšīgi

Ēdiens, kas pagatavojams 20 minūtēs.

FOTO: Shutterstock.com

Uzliek vārīties rīsus. Saslamcina un apcep sīpolus. Vistas fileju sagriež vidējos gabalinos un apcep sakarsētās taukvielās. Pievieno konservētus sasmalcinātus tomātus un kariju “Tikka Masala” un sāli, vēl mazliet pacepina. Pārlej saldo krējumu, uz lēnas uguns maisa, kamēr krējums iegūst tumīgu konsistenci. 

Pasniedz ar vārītiem/tvaikotiem rīsiem vai varītiem/ceptiem kartupeļiem. Labu apetiti! :)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Saldais krejums - 700.ml
  • Karijs vai veikalā nopērkamais gatavais maisījums “Tikka Masala” (RIMI) -  1 budžiņa
  • Sīpoli - 3 gab.
  • Sasmalcināti tomāti savā sulā - 1 budžiņa
  • Vistas fileja - 3 vai 4.gab
  • Rīsi - 3.paciņas
  • Sviests vai augu eļļa - 1.tējk.