Pusdienās - gaļas tefteļi tomātu mērcē

Šie nebūs klasiskie grieķu teftelīši, bet gan pavisam vienkāršs, mūsu gaumei piemērotāks mielasts!

Gatavu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem un/vai zaļumu salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem un/vai zaļumu salātiem.

Sastāvdaļas:

  • 1 kg maltas gaļas
  • 200 g vārītu rīsu
  • sīpols
  • ķiploki
  • sāls, pipari
  • čili pipars
  • tomātu mērce
  • skābais krējums

Gatavošana:

  • Maltajai gaļai pievieno sīpolu, ķiploku, sāli un piparus, un samīca masu.
  • Beigās iemaisa vārītus rīsus.
  • No šīs masas veido nelielas gaļas bumbiņas, tad tās liek cepamtraukā.
  • Tomātu mērcei pievieno skābo krējumu, čili piparu, nedaudz sāli.
  • To pārlej tefteļiem un liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas