Karstie vistu akniņu salāti ar grillētu papriku un zaļumiem

Pagatavoju siltos vistu akniņu salātus. Bija jau piemirsies, cik gardi tie var būt, raksta bloga Lindasvirtuve.lv autore.
Pagatavo salātus ar vistas akniņām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagatavo salātus ar vistas akniņām!

Sastāvdaļas (2 porcijām):

300 g vistu akniņas

100 ml sarkanvīna

2 ķiploka daiviņas

romiešu salāti / rukola / zaļie lapu salāti / spināti (kas nu ir pieejams!)

2 grillētas paprikas (vislabāk no konserviem – tos var iegādāties pie konservētajiem dārzeņiem)

rieksti / diedzēti graudi dekorēšanai

Reklāma
Reklāma

BBQ mērce ar dūmu garšu pārliešanai

eļļa cepšanai

 

Gatavošana:

  1. Uzkarsētā eļļā apcep ķiploku. Pievieno vistu akniņas, kuras cep 4 minūtes, pa laikam apgrozot. Cepšanas beigās pielej sarkanvīnu un maisot pasautē aknas, līdz tās gatavas.
  2. Uz šķīvja kārto salātu salapas, strēmelītēs sagrieztu grillēto papriku. Pa virsu liek vēl siltas vistas akniņas.
  3. Pārber ar riekstiem, dekorē ar diedzētiem graudiem. Pārlej ar BBQ mērci.

 

Avots: lindasvirtuve.lv

Saistītie raksti