Biezpiens ar putukrējumu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Laura Saliete

Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ, saputo kopā ar cukuru un kādu garšvielu. Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā. Kārto lielākā saldēdiena traukā vai atsevišķos porciju traukos, rotā ar svaigu vai konservētu augļu, ogu gabaliņiem (vai ievārījumu, džemu, marmelādi). Pasniedz ar augļu vai ogu sulu, ar aukstu vai karstu kafiju, vai tēju.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Augļi vai ogas rotāšanai
  • Biezpiens - 500.g
  • Cukurs - 125.g
  • Salds krējums - 250.g
  • Garšvielas (vaniļas cukurs, muskatrieksts, rīvēta citrona miziņa u.c.)