Šokolādes pasha

FOTO: Shutterstock.com

Krējumu uzvāra. Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, pieliek sarīvētu šokolādi, pielej uzvārītu krējumu, uzkarsē, pēc tam pielej pie sagatavotā biezpiena un maisa, līdz masa atdziest. Atdzisušai pieliek saputotu sviestu, labi sajauc, liek formā un nosloga.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vaniļas cukurs - 1/2.paciņa
  • Olu dzeltenumi - 3.gab
  • Cukurs - 1.glāze
  • Sviests - 100.g
  • Sokolade - 200 līdz 300.g
  • Biezpiens - 1.kg
  • Salds krējums - 1.glāze