Mannas sniegs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ūdeni ar vaniļu uzvāra, pieliek mannu, pavāra minūtes 6—8, pieliek sāli, cukuru un puto ar rīkstīti aukstā vietā, pieliekot olu baltumu, līdz masa paliek bieza, putaina. Pasniedz ar augļu mērci.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Cukurs - 1 līdz 2.ēd. karotes
  • Sāls - 1/2.tējkarote
  • Olu baltumi - 3.gab
  • Manna - 5 līdz 6.ēd. karotes
  • Ūdens - 3.glāzes
  • Vaniļa - 1/4.st.