Auzu pārslu cepumi

Šī auzu pārslu cepumu recepte ir ļoti vienkārša, tāpēc bez mazākajām raizēm pagatavošanā varat iesaistīt arī mazākos ģimenes locekļus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļu maz, process vienkāršs — ļaujiet mazajiem darboties! Piemēram, piebērt vajadzīgās sastāvdaļas, samaisīt. Manam puikam vislielāko prieku sagādā tieši maisīšana. :) Sviestu pakausē, pieber cukuru un visu saputo. Iemaisa olas un ber klāt atlikušās sastāvdaļas. Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 15–20 minūtes. Cepumi ir gardi un kraukšķīgi.

SKATIES BILŽU GALERIJU!

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sāls - 5
  • Saulespuķu sēklu/rozīņu, lazdu riekstu - 60
  • Auzu pārslas - 200
  • Milti - 100
  • Olas - 2
  • Cukurs - 150
  • Sviests vai margarīns - 200