Konfekšu "Bārbele" deserts ar biezpienu

Šis īpašais deserts var kļūt par saldām svētku brokastīm, ar ko pārsteigt mazus vai lielus jubilārus, vai iepriecināt sevi un ģimeni citās īpašās dienās. Recepti iesaka pavārs Normunds Baranovskis.
Ja vēlies, biezpiena saldēdienu vari papildināt ar sadrupinātu cepumu kārtu trauka apakšā.

FOTO: Shutterstock.com

Ja vēlies, biezpiena saldēdienu vari papildināt ar sadrupinātu cepumu kārtu trauka apakšā.

Nepieciešams:
200 g kulinārijas biezpiena
Sauja zemeņu
5–7 konfektes “Bārbele”
250 ml saldā krējuma
Mandeļu skaidiņas

 

Pagatavošana:

  • Konfektes sablendē miltos un ber bļodā. 
  • Pievieno saldo krējumu un kulinārijas biezpienu. 
  • Visu kārtīgi izmaisi, līdz izveidojas krēmīga masa. 
  • Zemenes griez uz pusēm un kārto deserta trauciņā. 
  • Tām virsū liec sakulto krēmu un pārber mandeļu skaidiņas. 
  • Pārkaisi atlikušos konfekšu miltus.
Reklāma
Reklāma

 

Šo un citas īpašo brokastu receptes skaties šajā video!

Saistītie raksti