Rupjmaizes krēms - beidzot izmēģini pagatavot!

Izmēģini mazliet neparastu desertu, kura pamatsastāvā ir rupjmaize. Būs gan veselīgi, gan neierasti. 

Rupjmaizes krēms ar piedevu - dzērveņu ķīselīti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rupjmaizes krēms ar piedevu - dzērveņu ķīselīti.

Sastāvdaļas:

  • 0.5kg sagrauzdētas rupjmaizes 
  • 0.5l saldais krējums
  • 200g cukurs
  • vaniļas cukurs
  • 2 ēd.k. želatīns

 

Gatavošana:

1. Rupjmaizes šķēles liek cepeškrāsnī un sagrauzdē skaisti brūnas.

2. Tām uzlej vārošu ūdeni, izmērcē.

3. Kad atdzisušas, izmaļ caur gaļasmašīnu.

Reklāma
Reklāma

4. Atsevišķi puto saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.

5. Šajā masā iemaisa izmalto rupjmaizi un uzbriedinātu un izkausētu (ūdens peldē) želatīnu.

6. Liek ledusskapī, lai sastingst un pasniedz ar ogu mērci. 

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas