Rīsu krēma saldēdiena recepte - deserts
Ievesmas vadīti pagatavosim ko jaunu, pavisam vienkāršu un, iespējams, nebijušu Jūsu mājās!
Sastāvdaļas:
- 300g vārītu rīsu
- 0.5l saldais krējums
- 200g cukurs
- vaniļas cukurs
- 2 ēd.k. želatīns
Gatavošana:
1. Izvāra rīsus, gatavus noskalo ar aukstu ūdeni.
2. Uzbriedina želatīnu ar aukstu ūdeni.
3. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru .
4. Putukrējumā iemaisa rīsus.
5. Izkausē želatīnu karsta ūdens peldē, to lēnām pievieno putukrējuma-rīsu masai.
7. Rūpīgi izmaisa un masu lej formā.
8. Liek ledusskapī, lai saželē un to pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
Recepte: Agita Gabrāne