Rīsu krēma saldēdiena recepte - deserts

Ievesmas vadīti pagatavosim ko jaunu, pavisam vienkāršu un, iespējams, nebijušu Jūsu mājās!

Pasniegts saldēdiens glīti noformētā traukā garšos labāk!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasniegts saldēdiens glīti noformētā traukā garšos labāk!

Sastāvdaļas:

  • 300g vārītu rīsu
  • 0.5l saldais krējums
  • 200g cukurs
  • vaniļas cukurs
  • 2 ēd.k. želatīns

Gatavošana:

1. Izvāra rīsus, gatavus noskalo ar aukstu ūdeni.

2. Uzbriedina želatīnu ar aukstu ūdeni.

3. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru .

4. Putukrējumā iemaisa rīsus.

5. Izkausē želatīnu karsta ūdens peldē, to lēnām pievieno putukrējuma-rīsu masai.

7. Rūpīgi izmaisa un masu lej formā.

Reklāma
Reklāma

8. Liek ledusskapī, lai saželē un to pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

 

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas