Mandeļu konfektes. Noderēs arī pusdienu kārbiņai!

Konfektes var būt arī veselīgas! Piemēram, šīs mandeļu konfektes ar medu. Recepte no restorāna “Re:Restaurant” šefpavāra Pāvela Skopas krājumiem.
Konfektēm formu gatavo, kādu vien vēlies! Foto: Georgs Viljams Hibneris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konfektēm formu gatavo, kādu vien vēlies! Foto: Georgs Viljams Hibneris.

 

Svaigēšana, Pāvels Skopa.

Vasarā, kad mammamuntetiem.lv kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014” rīkoja Ģimenes dienas, ciemos bijām uzaicinājuši dabiskās veselības atjaunošanas centru “ReCure”, kura meistari bērniem mācīja gatavot gardas un veselīgas konfektes pēc šefpavāra Pāvela Skopas receptes.

 

Sastāvdaļas:

Mandeļu milti 300g (mandeļu milti ir nopērkami, taču tos vari pagatavot arī mājās - vienkārši samaļot mandeles)

Medus 4 ēd.k.

Citrona sula

Maltas aprikozes 100g

 

Reklāma
Reklāma

Kakao pulveris - apviļāšanai

 

Gatavošana:

Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc. Veido nelielas bumbiņas, klucīšus vai citas figūriņas un konfektes gatavas! Pēc izvēles tās var apviļāt kakao pulverī.

 

Foto: Aigars Hibneris, speciāli mammamuntetiem.lv; Roberts Vidzidskis