Vecmāmiņas biezpiena stienīši

Ar šo vienkāršo recepti brīvdienu rītā tiks galā ikviens tētis ar bērniem palīgos! 

Biezpiena stienīši ēdami ar ievārījumu vai skābo krējumu. Foto: Rojs Maizītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Biezpiena stienīši ēdami ar ievārījumu vai skābo krējumu. Foto: Rojs Maizītis

Nepieciešams: 

300 g biezpiena, 

2 olas, 

50 g augstākā labuma miltu, 

10 g mannas,

2 ēdamkarotes karotes cukura, 

sāls šķipsniņa,

vanilīns,

50 g eļļas cepšanai

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

Biezpiena masai pievieno olu, cukuru, sāli, miltus, vanilīnu, miltus, cukuru. Ar samitrinātām rokām veido stienīšus vai plācenīšus, apviļā mannā un cep eļļā.

Iedvesmai! Ar šo vienkāršo recepti tiks galā ikviens tētis ar bērniem palīgos! Gardie biezpiena stienīši ēdami kopā ar ievārījumu vai skābo krējumu.

 

Recepte: žurnāls Marta

 

Sastāvdaļas