Sviesta cepumi ar rīsu miltiem

Rīsu milti piešķir cepumiem īpatnēju kraukšķīgumu, bet, ja nu nav pie rokas, vari tos aizstāt ar mannu vai maltām mandelēm. 

Foto: Imants Ķīkulis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Imants Ķīkulis

24 cepumi

Gatavošana 1 stunda

Sastāvdaļas:

130 g mīksta sviesta

50 g cukura plus 2 ēdk. pārkaisīšanai

40 g rīsu miltu

200 g miltu

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

1. Gatavo mīklu. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Saputo sviestu ar cukuru. Sasijā kopā miltus un iemīci sviestā.

2. Cep gatavus. Izrullē mīklu uz cepamā papīra apmēram 5 mm biezumā. Cep 45 minūtes, līdz cepums ir viegli zeltains. Izņem no krāsns, vēl karstu pārkaisi ar cukuru un sagriez 24 garenos gabaliņos.

 

Avots: žurnāls Labu Apetīti

 

Sastāvdaļas