Panna cota ar mandarīniem. Gatavošana pa soļiem

Panna cota ir itāļu deserts, kuru taisa dažādos veidos, bet pamatā tas ir no saldā krējuma. Šo saldo pasniedz aukstā veidā ar dažādām mērcēm.

FOTO: Shutterstock.com

Pagatavošana:

1. Katliņā lej saldo krējumu, pieber cukuru.
2. Pieber kanēli.
3. Uzbriedina želantīnu.
4. Mandarīnus kārtoju sķīvīša apakšā.
5. Kad saldais krējums uzvārījies, pielieku želatīnu un kārtīgi samaisu.
6. Leju virsū mandarīniem un lieku ledusskapī, kamēr sastingst.
7. Uztaisīju jāņogu mērcīt un pārkaisīju ar šokolādes skaidiņām.Gatavs!

 

Iesūtījusi Anna Kovaļcuka, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece


 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Saldais krejums - 400.gr.
  • Cukurs - 3.ēd.k.
  • Želantīns - 8.gr.
  • Kanēlis - 1/2.tējk.
  • Mandarīni
  • rīvēta melnā šokolāde