Šokolādes uzpūtenis ar liķieri

Garša, kas pārsteigs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mmmmm.... Autores foto.

 

1. Šokolādi salauzt gabaliņos un pārliet ar vārošu ūdeni.

2. Samaisīt visu ar putojamo slotiņu, kamēr šokolāde ir uzkususi.

3. Kad maisījums sasniedzis istabas temperatūru, to uzputot 2-3 min, līdz veidojas mīkstas putas. Pāris minūtes ļaut atdzist, pievienot liķieri un vēlreiz uzputot.

4. Salikt trauciņos un ievietot ledusskapī līdz pasniegšanai.

Reklāma
Reklāma

Šokolādes uzpūtenis

 

Sastāvdaļas

  • Tumšās šokolādes (70-72%) - 60.gr
  • Vārošs ūdens - 50.ml
  • Liķieris - 1.ēd.k.