Kivi želeja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kivi ar cukuru sablenderē, pievieno želatīnu un lej deserta traukā. Kivi želejas masu liek ledusskapī sarecēt. Saputo putukrējumu un pievieno želatīnu. No ledusskapja izņem trauku ar kivi želeju un tai pārlej putukrējuma masu. Gatavo desertu liek sastingt ledusskapī. želeju pasneidz, rotātu ar kivi šķēlīti.

 

P.S. par želatīnu - 6 g želatīns = 3 ēdamkarotes birstošā  želatīna vai 2 želatīna lapas;

ja vēlies izjust kivi garšu, zaļajai kārtai cukuru var nepievienot

 

 

Reklāma
Reklāma

Recepte: "UNAS bibliotēka" UNAS gardums (rudens 2010)

www.una.lv

 

Sastāvdaļas

  • Saldais krejums - 1.glāze
  • Cukurs - 1.ēd.k.
  • Želatīns - 6.g
  • zaļajai kārtai vajadzēs:
  • Kivi - 3.gab
  • Cukurs - 1.ēd.k.
  • Želatīns - 6.g