Siera kūka (gatavošana pa soļiem)

Foto: Anna Kovaļcuka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Anna Kovaļcuka


-sadrupinām cepumus un sajaucam ar izkausētu sviestu.

formā ieklājam foliju un ieberam sadrupinātos cepumus.
-
-Filadelfijas sieru sajaucam ar cukuru.

-pieberam miltus

-pieberam vaniļas cukuru.
-
-visu kārtīgi sajaucam ar putojamo slotiņu vai mikseri un pieliekam skābo krējumu.

-liekam klāt olas, bet liekam pa vienai. Katru atseviški iejaucam iekšā.

-gatavo masu lejam pāri cepumiem.

-liekam cepeškrāsnī 160 grādos, 50 minūtes.

-Gatavs! Siekalas netek?
Klāt vēl var uztaisīt kādu skābenāku ogu mērcīti:)

 

Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Selgas cepumi - 1.pac
  • Sviests - 1.5.ēd.k
  • Filadelfijas siers - 2.pac
  • Cukurs - 125.gr
  • Milti - 2.ēd.k
  • Skābs krējums - 200.gr
  • Olas - 2.gab
  • Vaniļas cukurs