Torte "Melnais princis"

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Míklu sajauc viendabígá masá.
Cep divás dalás, kamér pirmá míklas dala cepás, otru glabá ledusskapí, pirms to lej formá, labi samaisa.
Cepeskrásni sakarsé lídz 200 grádiem, liek cepties 30-40 minútes.
Biskvítus atdzesé tad párgriez uz pusém, lai no vienas ripas sanáktu divas.
Saputo saldo kréjumu ar cukuru un vanilas cukuru.
Banánus notíra un saspaida ar daksinju, uzreiz sajauc ar 2/3 saldá kréjuma.
Biskvítus apziez ar ieváríjumu, virsú liek saldo kréjumu ar banániem, tá sasméré visus biskvítus, kártojot citu aiz cita.
Péctam malas un virspusi apziez ar atlikuso putkréjumu.
Sarívé sokoládi, ar to apkaisa tortes malas un virspusi (péc pasa ieskatiem).
Pirms torti liek galdá uz 6 stundám ieliek  ledusskapí.

 

Recepti iesūtīja: Justine Grinvalde, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Olas - 2
  • Skābs krējums - 500.ml
  • Cukurs - 2.glázes
  • Soda - 1.tk.
  • Kakao pulveris - 4.éd.k.
  • Milti - 2 1/2.glázes
  • Sladais kréjums - 1.l
  • Vaniļas cukurs.péc garsas
  • Skābs ievārījums - 600.g
  • Banāni - 6.gb.
  • Tumša šokolade - 200.g