Zirneklīši

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Dansukker arhīva

Pavirši sajauc cepamos taukus un pūdercukuru ar šokolādes garšu. Pievieno auzu pārslas un kafiju. Izveido apaļas bumbiņas, kuras izvārta kokosrieksta skaidiņās. Izveido arī mazākas bumbiņas, kuras kā galvu uzliek uz bumbiņām ar kokosriekstu skaidiņām. Sajauc pāris ēd. kar. pūdercukura ar zemeņu garšu ar nedaudz ūdens un uzpilina mazajām bumbiņām - kā acis uz galvas. Sagriež lakricas nūjiņas gabalos un pievieno kā zirnekļa kājas.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sviests vai margarīns - 100.g
  • Dansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu - 150.g
  • Auzu pārslas - 300.ml
  • Stipra, auksta kafija - 2 - 3.ēd.kar.
  • Rotājumam: kokosrieksta skaidiņas
  • Lakricas nūjiņas
  • Dansukker pūdercukurs ar zemeņu garšu