Kabaču rullīši ar sieru un zaļumiem

Laba ideja, kā pasniet kabačus. Garšos arī tiem, kuri kabačus parasti neizvēlas. 

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska uzkoda svētku galdam!

Vajadzēs:

3 nelieli kabači
3 burkāni
2 sīpols
4 daiviņas ķiploka
500 g maltās gaļas
3 ēdamkarotes tomātu pastas
200 g siera
pētersīļu zaļumi

sāls
pipari
eļļa cepšanai

 

Pagatavošana:

1. Kabačus gareniski sagriež pus centimetru biezās šķēlēs. Katru šķēli apcep eļļā no abām pusēm.

Reklāma
Reklāma

2. Sīpolus smalki sagriež un eļļā apcep, pievieno malto gaļu un apcep, tad pievieno sarīvētos burkānus, cep līdz gatavībai.

3. Masai pievieno tomātu pastu, izspiestu ķiploku, sāli, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un piparus.

4. Masu liek uz kabača škēlītēm, satin rullītī. Rullīšus liek cepamtraukā vienu pie otra, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek 200 grādos cepeškrāsnī, līdz siers zeltains.

 

Sastāvdaļas