Gardā pica ar fetas sieru

Ķirštomāti, fetas siers un ķiploks veidos lieliskas garšas nianses. 

FOTO: Shutterstock.com

Picu pasniedz, pārkaisītu ar svaigu baziliku.

Bļodiņā ielej ūdeni, eļlu, sāli un pieber miltus, samīca cietu mīklu kā mājas nūdelēm, saveļ bumbiņā un ieliek maisiņā, ko novieto ledusskapī uz kādu pusstundiņu. Vēlāk izrullē mīklas bumbiņu liela apļa formā, pārsmērē ar tomātu mērci un saspiestu ķiploku, pārber salami salmiņus (var aizvietot ar garnelēm, bet neliek tomātiņus), nedaudz jūras garšvielu, saliek uz pusi pārgrieztus ķirštomātiņus un kubiņos sagrieztu fetas sieru.

 

Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Fetas siers.pēc patikas
  • Ķiploks - 1. daivīņa
  • Spilvas saldā tomātu mērce.pēc vajadzības
  • Milti .pēc vajadzības
  • Ūdens.glāze
  • Sāls.šķipsniņa
  • Salami desa sagriezta strēmelītēs.pēc patikas
  • ķirštomāti.cik grib
  • Baziliks.cik patīk
  • Eļļa - 1.ēdamkarote
  • Nedaudz visusjūras garšvielu