Remdē mazuļa slāpes un izsalkumu veselīgi!

Kopš e-veikala www.bernulietas.lv atvēršanas esam saņēmuši daudzu vecāku jautājumus par Humana produktiem. Piedāvājam mūsu uztura speciālistes Tatjanas Tepo atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par mazuļu slāpju remdēšanu, kas līdz ar karstāka laika iestāšanos, ir īpaši aktuāli.

Humana pudiņi un jogurti nesatur konservantus, mākslīgus aromatizētājus un krāsvielas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Humana" pudiņi un jogurti nesatur konservantus, mākslīgus aromatizētājus un krāsvielas.

Vai mazulim var dot jebkuru ūdeni?
Apmēram 50%-60% cilvēka ķermeņa masas sastāv no ūdens, turklāt ūdenim ir neaizstājama loma organisma bioķīmiskajos procesos. Vācu bērnu pārtikas ražotājs Humana piedāvā mazuļa slāpes veldzēt ar Humana Baby Wasser — ekoloģiski tīru dzeramo ūdeni, kura kvalitāte tiek rūpīgi pārbaudīta un kontrolēta. Vecāki nereti prāto, kamdēļ iegādāties tieši bērniem ražotu ūdeni, ja veikalu plauktos pieejami arī citi ūdens veidi. Atbilde ir pavisam vienkārša — krūts piens un mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem satur minerālvielas bērniem vajadzīgajos daudzumos, tāpēc nav vēlams lietot papildus minerālvielu avotus, piemēram, minerālūdeni, jo tas lieki noslogos bērna organismu. Humana Baby-Wasser ūdenī ir samazināts minerālvielu daudzums. Tas satur jonizēto kalciju, kas labi uzsūcas bērnu organismā. Augstā attīrīšanas pakāpe nodrošina Humana Baby-Wasser sterilitāti. Šim ūdenim piemīt absolūti neitrāla garša, tāpēc tas ir ļoti piemērots maisījumu, putru un dažādu dzērienu pagatavošanai.  Starp citu, izmantojot Humana Baby-Wasser, tas nav jāvara — atliek tikai uzsildīt līdz vajadzīgai temperatūrai, un ūdens ir gatavs lietošanai.


Kāpēc mazulim jādzer tēja?
Tējas, kas izstrādātas īpaši bērniem, nodrošina papildus šķidruma uzņemšanu, un tām ir vispārspēcinoša iedarbība. Humana tējas bērniem nesatur kristālisko cukuru, jo tajās kā saldinātājs tiek izmantota laktoze — dabīgs piena cukurs, kas ir arī mātes pienā sastāvā. Šīs tējas izgatavotas bez konservantiem, mākslīgajiem aromatizētājiem un krāsvielām.


Vai miega tēja palīdz aizmigt?

Miega tēju ar atsvaidzinošo citrona aromātu uzturā var lietot jau no pirmās nedēļas. Tā stiprina imunitāti; tai piemīt, maiga nomierinoša iedarbība. Tējas sastāvā esošais melisas ekstrakts stimulē gremošanas sistēmas darbību, kaķpēdiņas un timiāna ekstraktam piemīt pretiekaisuma iedarbība, savukārt liepziedu ekstrakts palīdz iemigt.


Kuras tējas palīdz remdēt punča sāpes?
Fenheļa tēja ar ķimeņu ekstraktu, ko uzturā var lietot no otrās nedēļas, novērš vēdera uzpūšanos, kolikas un normalizē gremošanas procesus. Ja nepieciešams pieregulēt mazuļa vēdera darbību, novēršot vēdera uzpūšanos, kuņģa un zarnu spazmas, kā arī, lai palīdzētu pret aizcietējumiem un uzlabotu ēstgribu, noderēs vēdera darbību regulējošā tēja, kas piemērota jau no vienas nedēļas vecuma. No 4 mēnešu vecuma mazulim var piedāvāt zāļu tēju, kuras sastāvā ir kumelīšu, liepziedu, melisas ekstrakti un laktoze. Šī tēja uzlabo gremošanas procesus, kā arī nodrošina maigu nomierinošu darbību un labvēlīgi ietekmē miegu — tātad ideāli piemērota vakariņu laikam.


Vai bērni drīkst lietot tējas, kas satur vitamīnus?
No 8. mēnešu vecuma mazuļa ēdienkartē var iekļaut Humana augļu tēju ar vitaminizējošu un vispārspēcinošu iedarbību. Šī tēja paaugstina organisma aizsargspējas pret infekcijām un stiprina imunitāti.


Kādu tēju māmiņai lietot zīdīšanas laikā?
Humana tēja barojošām māmiņām satur hibiska ekstraktu, fenheli, Āfrikas sarkankrūma ērkšķi, citronverbēnu, avenes, siera amoliņu un galēgu, fenheļa eļļu, kā arī C vitamīnu. Šī tēja veicina laktāciju, nomierina, pasargā organismu no iekaisumiem un stiprina imunitāti!

 

Reklāma
Reklāma

Akcijas cenas mazuļu desertiem!
Šobrīd e-veikalā www.bernulietas.lv par īpaši labām cenām pieejami Humana pudiņi un augļu jogurti. Pudiņi  un jogurti nesatur konservantus, mākslīgus aromatizētājus un krāsvielas. Pudiņu sastāvā ir kalcijs veselīgai zobu attīstībai, magnijs enerģijai, kā arī B2 vitamīns veselīgai ādai un gļotādai. Pieejamas četras dažādas garšas: Vaniļas, Šokolādes, Cepumu ar kviešu graudiem un Vaniļas ar kviešu graudiem.


Lielisks deserts vai maltītes sastāvdaļa ir Humana augļu jogurti. Tiem pievienotie prebiotiķi palīdz uzturēt veselīgu zarnu mikrofloru, veicinot probiotiķu (“labo” baktēriju) augšanu, un palīdz uzsūkties vitamīniem, kā arī tie satur kalciju, magniju un B2 vitamīnu. Sastāvā nav glutēna un kristāliskā cukura — kā saldinātājs tiek izmantots augļu cukurs, kas iegūts no vīnogām. Jogurts ir speciāli apstrādāts, lai nezustu tā uzturvielu vērtība.


Nedz pudiņus, nedz jogurtus neatvērtā veidā nav nepieciešams uzglabāt ledusskapī. Daudziem vecākiem rodas bažas — kāpēc šos produktus var tik ilgstoši uzglabāt istabas temperatūrā. Tas ir tāpēc, produkts ir pagatavots no piena ar 3,5% tauku procentu, apstrādāts ļoti augstā temperatūrā un iepakots īpašā iepakojumā, kas ļauj produktu ilgstoši uzglabāt istabas temperatūrā. Tātad ilgstošā glabāšana nav pamatojama ar konservantu vai kādu citu mākslīgu piedevu klātbūtni, bet tikai un vienīgi atkarīga no īpašās apstrādes un iepakošanas.


www.bernulietas.lv
plašs sortiments un vislabākās cenas Humana un Nip produktiem!

/REKLĀMAS PROJEKTS/